Beste Rob, Wat geweldig om te horen dat u al jarenlang van onze heerlijke thee geniet, zowel in onze fysieke winkel in Amsterdam als online! Uw voortdurende steun betekent ontzettend veel voor ons. We vinden het echter jammer om te horen dat het niet lukt om uw opgebouwde punten in te zetten. We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer u wilt profiteren van uw loyaliteitsbeloningen. Maak u geen zorgen, we zijn hier om te helpen en dit op te lossen. Zou u ons alstublieft meer details kunnen geven over de specifieke problemen die u ondervindt bij het inwisselen van uw punten? Stuur ons een e-mail op klantenservice@teabar.nl met alle informatie over uw probleem, en wij zullen u zo snel mogelijk contacteren om u te assisteren bij het vinden van een oplossing. Nogmaals bedankt voor uw loyaliteit aan Tea Bar. We kijken ernaar uit om u te helpen en ervoor te zorgen dat u in de toekomst volop van uw opgebouwde punten kunt profiteren! Met vriendelijke groet, Team Tea Bar
Beste Sanne, Bedankt voor je positieve feedback over onze thee en je jarenlange trouwe bestellingen. We waarderen je steun enorm! Het spijt ons te horen dat er problemen zijn geweest met de afdichting van sommige verpakkingen in je recente bestelling. Helaas is er een productiefout opgetreden waardoor de lijm van enkele zakjes langzaam loslaat na het sealen. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt dit willen wij graag voor je oplossen. Je kunt ons een e-mail sturen naar klantenservice@teabar.nl. Nogmaals onze excuses voor de problemen en dank je wel voor je begrip en je blijvende steun. We hopen dat je binnenkort weer volop van onze heerlijke thee kunt genieten. Met vriendelijke groet, Team Tea Bar