Pluspunten

De bestselling wordt snel en accuraat uitgevoerd. Als klant krijgt je nog eens een gratis theepakket om te proeven. Super top!

Pluspunten

Alle thee vind ik bij jullie lekker. Jullie hebben de beste combinaties.mijn 2 favoriete zijn "green walnut en champange cassis :) bestel mijn thee nergens anders dan alleen bij jullie.

Pluspunten

Heerlijke thee, goed contact, snelle levering.

Pluspunten

snelle levering! Heerlijke theesoorten!

De sluitingen van de zakjes zijn snel 'lam' en dus niet meer te gebruiken. Moet dus de thee in iets anders bergen! Maar misschien is dit ook de bedoeling.

Pluspunten

Snelle levering, heerlijke thee!

Een winkel in Nijmegen

Pluspunten

Heerlijke thee. Snelle levering.

Het liefst dat een bestelling voor 18.00 ook nog de volgende dag binnen is, maar ik denk dat lastig is ivm PostNL.

Pluspunten

Snel en goed gehopen. Heerlijke thee van hoge kwaliteit.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

I will not recommend this sneller. I have sent serveral e-mails as yet no reply. Nor when r. I ts now 4 days agro.

Pluspunten

Heerlijke thee, groot assortiment, snelle levering, prima prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Heerlijke thee. Ik kom hier terug.

Pluspunten

Ik ben erg goed geholpen en geïnformeerd aan de telefoon. De thee blikken die ik heb besteld zijn echt beyond my expectations. Service top, kwaliteit top en de levering was gelijk de volgende dag. Kortom! Zeer tevreden :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijke en overzichtelijke site. Snelle verwerking en verzending van je order. Keurig verpakt.

Jammer dat er een briefje met een wijzend vingertje bij de bestelling zat: Ik had 2 kg van de thee van de maand besteld ipv de toegestane 1 kg...of ik dat de volgende keer niet meer wilde doen. Misschien moeten jullie zelf de instellingen zo wijzigen dat dit niet kan ipv klanten terecht wijzen!? Het kwam niet zo aardig over...

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Heerlijke thee varianten.

Digitaal je thee inkopen is wat moeilijker omdat je de thee melange niet kan ruiken.

Pluspunten

Snelle levering. Leuke attenties erbij. Keurig verpakt.

Pluspunten

Fijne website. Makkelijk kiezen. Prima verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

keurige verpakking en snelle levering

ontbreken van email bevestiging na plaatsen order en betaling.

Pluspunten

Goede thee en snelle service

Pluspunten

Goede selectie op hun website, en we konden meteen de volgende dag de bestelling ophalen bij het kantoor van Tea Bar zelf wat voor ons om de hoek is, dus dat is ideaal!

Pluspunten

Vorige week heb ik een teamaker gekocht, en dit werkt echt fantastisch. Heerlijke thee, die nu ook de kinderen gedronken wordt, doordat er helemaal geen "dingetjes" in de thee zitten. 3 wintertheeën erbij gekocht. Waarvan de groene zoete amandelthee, echt heerlijk is, maar wel voor de herfst of winter. Maar de Chai Wallah en de Lemon Chai zullen op zijn nog voor de zomer begint. Ook alletwee koud lekker.

Volgend jaar aanwezig zijn op Het FesTEAval in Utrecht! Aanrader!

Pluspunten

Heerlijke thee, onwijs veel smaken en snelle service. Fijn dat je ook kan ophalen als je in de buurt woont!

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn