Pluspunten

Netjes verpakt, heerlijke producten en snelle levering

Pluspunten

snelle levering en betrouwbaar

Pluspunten

Heerlijke thee! Erg leuk dat ik een sample naar keuze kreeg voor mijn oma!

Pluspunten

Goede thee, snelle levering. Ik ging altijd naar de Haarlemmerdijk, zodra ik het kan ophalen op de Adm. de Ruyterweg ben ik helemaal gelukkig, want dan hoef je niet thuis te blijven voor de levering. Leuk dat proefzakje.

Beetje flauw: maar een zak zonder gaatje in de bodem zou fijn zijn. :-) Jammer dat de winkel er niet meer is, regelmatig zorgde een geur of namen dat ik een zakje ging proberen of meen als cadeautje. Proefzakje zijn leuk, maar zullen Door mij vooral doorgegeven worden. Thee met choclatchips, really? Not my cup of thee!

Pluspunten

Snel ontvangen! Heerlijke tweeën!

Pluspunten

Lekkere thee, snelle levering, lekker proef monstertje thee bij de bestelling!

Was opzoek naar een specifieke thee soort en deze zat niet in assortiment.

Pluspunten

Ik heb het ijstheepakket besteld. Ik heb er nog geen theeën van geprobeerd, maar wel de zeef die er bij zat. Het is heel fijn dat die zo diep is. Verder heb ik een magic teamaker ook gekocht en al elke dag gebruikt. Precies goed om 's ochtends thee van te zetten. Alleen het zeefje vindt ik er wat onhandig uit gaan. De magic teamaker voldoet aan de verwachting. Pakketje is volgens afspraak de volgende dag bezorgd.

De magic teamaker zou ik graag een tikje groter willen zodat ik er twee theemokken uit kan halen en niet anderhalf.

Pluspunten

heerlijke thee, geen onnodig grote doos!

De verwachtte levertijd was iets korter dan de werkelijke levertijd. Thee heeft (bijna) nooit haast, maar ik keek er wel heel erg naar uit om mijn pakket te krijgen! Dus realistischere inschatting is wellicht fijner. Hoewel ik me besef dat het per keer kan verschillen.

Pluspunten

Goede communicatie, stickertjes met bereidingswijze op alle zakjes, samples welke je nog kan uitkiezen etc. etc.

Geen.

Pluspunten

Fantastische producten! Super duidelijke site & snelle levering. Maar vooral heeeeeerlijke thee! Elke avond is het nu een feestje om een pot thee te zetten.

Verzendkosten pas bij €30 gratis. Das best veel thee in 1x bestellen. Voor het behoud vd versheid zou ik liever minder bestellen.

Pluspunten

Heerlijke thee en echt een topservice die ze aanbieden!! Ik zal voortaan altijd mijn thee bij tea bar halen:)

Pluspunten

Fijn assortiment en snelle levering!

geen

Pluspunten

Alles

Niks

Pluspunten

Goede, snelle service. En ruime keus aan thee!

Pluspunten

Heerlijke thee, snelle levering!

Pluspunten

Erg flexibel. Ik was wat vergeten te bestellen en dit kon zonder moeite nog aan mijn bestelling toegevoegd worden.

Ik zou het fijn vinden om op de website een filter te hebben waarop ik kan aangeven welke ingrediënten ik graag in een thee wil hebben, om zo resultaten te zien van theeën die daaronder vallen.

Pluspunten

snelle levering, leuk verpakt. viel erg goed in de smaak voor een kado.

Pluspunten

snelle nette levering

geen

Pluspunten

Lekkere en bijzondere thee, snelle verzending.

Geen.

Baarnsche Dijk 4