Pluspunten

Lekkere thee

Niet

Pluspunten

Ik ben super tevreden. De thee, ik had 6 verschillende smaken besteld is heerlijk. Ook erg fijn dat de bestelling zo snel geleverd werd. Ik ben erg tevreden en ga zeker weer bij jullie bestellen.

Pluspunten

Originele verpakking, heel lekkere thee, goede producten en snelle levering!!

niets aan te merken

Pluspunten

Gevarieerd aanbod, verrassend ook. Heel gemakkelijk bestelproces en bijzonder vlotte afhandeling. Top!

N.v.t

Pluspunten

Goeie thee, snelle levering

Pluspunten

Ruim assortiment. Snelle bezorgservice.

Pluspunten

Supergoed contact, snelle service. Zeer goede prijs.

Houdbaarheidsdatum op thee zetten Exacte omschrijving. (Ook bv 93procent groene thee/korenbloemen e.d. Dat je weet hoeveel de mix uit groene thee bestaat).

Pluspunten

Snelle en goede service

Pluspunten

Groot assortiment. Snelle levering.

Helaas is het bedrag voor gratis verzending verhoogd van 25 naar 30 euro, dit weerhoudt om een kleine bestelling te plaatsen.

Pluspunten

Netjes en snel bezorgd, helaas flinke deuk in verpakking maar keurig netjes en snel opgelost.

Kleine proefzakjes voor 1 kopje Chai Tea meeleveren zodat je ook de andere smaken wilt gaan kopen.

Pluspunten

Ruim assortiment Snelle en nette levering

Pluspunten

ze verkopen afschuwelijk lekker thee en bezorgen dit supersnel.....hoe positief wil je het hebben

Hoewel ik sta ingeschreven voor de nieuwsbrief, krijg ik die niet iedere maand.....gelukkig hebben jullie de termijn voor Notendroom als thee van de maand verlengd en ontving ik deze nieuwsbrief wel, waardoor ik nog snel kon profiteren van voordeel op naar mijn mening 'the best tea ever'

Pluspunten

Snelle service. Attent dat er altijd een smaakje thee gratis bij je bestelling zit.

Pluspunten

Snelle bestelling en Snelle levering. Zeer lekkere, speciale thee.

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Invoeren van leverdatum

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus aan soorten thee en snelle levering.

De accessoires zijn erg aan de prijs en de theer soorten hebben een behoorlijke chemische smaak.

Pluspunten

Voor het eerst een bestelling gedaan maar was helaas niet compleet (3 zakjes besteld, 1 ontvangen). Gebeld naar de winkel en per omgaande werd ik terug gebeld door iemand van de webshop. Paar dagen later had ik de ontbrekende zakjes binnen met een persoonlijk kaartje erbij waarop met de hand stond geschreven "Excuses voor het ongemak!". Prima opgelost en top service!

Pluspunten

Ondanks een bestelling die niet doorgekomen was hebben ze dit enorm fijn en netjes opgelost en ben ik lekker van de thee aan het genieten!

Geen, super service!

Pluspunten

Snelle service Groot assortiment Goede verpakking Vriendelijk personeel

Een product was niet op voorraad, daardoor gehele bestelling enkele dagen vertraagd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering

Pluspunten

Deze thee is gewoon de lekkerste thee ooit. De winkel zelf is ook vet leuk. Je kan zelf kiezen hoeveel je wilt van de thee, je kan ruiken en zelf scheppen. Het voelt alsof ik in een snoepwinkel loop :). Ik ben echt nog nooit zo tevreden geweest over losse thee, als bij de teabar!

Aangeven wanneer je pakket ongeveer bezorgd wordt zou wel handig zijn. Ik heb alleen een bevestiging van betaling gehad. Ik heb geen idee wanneer het binnenkomt!

Pluspunten

Mooie thee en snelle levering.

Pluspunten

Heerlijke thee. Afhandeling bestelling en bezorging prima en snel verlopen.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn