Pluspunten

Fijne site, veelheid aan verschillende theesoorten en een prima service! Heb mijn favoriet al gevonden...

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk contact indien nodig, heerlijke thee!

Pluspunten

Heb hier al vaker thee besteld. Het is een fijn bedrijf met lekkere theetjes. Bezorging is snel, vaak heb je het na 1-2 dagen al in huis. Soms krijg je er een klein theetje bij om uit te proberen. Ik zou dit bedrijf aan iedereen die van losse thee houdt, aanraden.

De uitgaande e-mails zou ik door de marketing qua tekst en vormgeving een update geven. :) Dan komt het nog professioneler over en wordt de klant nog beter geïnformeerd. Zelf zou ik graag zien dat de verzendkosten nog heel iets lager zijn bij brievenbus zending. Maar dan praat ik wel vanuit mijn portemonnee :) Succes!

Pluspunten

Leuke spulletjes en snel geleverd!

Pluspunten

Iets meer dan 6 jaar geleden waren mijn vriend en ik op citytrip in Amsterdam. Toen maakte ik voor het eerst kennis met Tea Bar. Nu, 6 jaar later drink ik nog steeds uitsluitend jullie thee! De website is duidelijk, overzichtelijk en doet meteen zin krijgen om van alles uit te problemen. Wanneer ik een mail stuur met een vraag of opmerking krijg ik steevast nog dezelfde dag een antwoord. En, het belangrijkste houd ik voor laatst, de producten zijn zalig lekker en van super kwaliteit! Het is altijd een beetje Kerstmis als ik mijn pakje van Tea Bar ontvang

Een verkooppunt in West-Vlaanderen (Brugge, Oostende of Roeselare bijvoorbeeld) zou super zijn.

Pluspunten

Super snel en correct geleverd. Zelfs nog een proefzakje erbij in

Pluspunten

Lekkerste thee van het land

Pluspunten

Duidelijk, makkelijk en snel verse theetjes in huis.

Pluspunten

Snelle afhandeling, leuk dat er ook altijd een klein zakje andere thee bij zit. ook slim natuurlijk ;)

Ik was aan het klungelen met de bestelling om dat ik, op het moment dat ik 'winkelmandje' aanklikte een soort verbodsbord te zien kreeg. Later bleek dat het product wel zes keer in mijn winkelmandje zat omdat ik steeds bleef proberen. Bovenaan de pagina zou bij de knop 'winkelmandje' een toevoeging moeten komen in de vorm van een cijfer. Zo zie je hoeveel producten er in het mandje zitten. Dit was nu niet te zien.

Pluspunten

Zeer snelle levering en keurig verzorgd en ingepakt.

Pluspunten

Leuke site, snelle levering, leuk presentje en heerlijke theesoorten

Pluspunten

Het is snel thuis egt heel goed en proefzakjes is egt heel leuk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima thee

Website

Pluspunten

Breed assortiment, altijd een bijzondere sample bij bestelling, laag franco bedrag en snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

slecht retourbeleid. klant kan opdraaien voor kosten.

Pluspunten

Heerlijke producten, snelle levering

Pluspunten

De thee kwam veel sneller dan verwacht dus dat is altijd iets positiefs. Ik moet zeggen, het verbaasd mij heel erg hoe lekker ALLE smaken zijn. In het begin was ik best pessimistisch over sommigen smaken maar die blijken dan toch mijn favorieten te zijn! Dankjewel Tea Bar voor de mooie theeblaadjes, ik zal zeker nog een keer bestellen.

Pluspunten

Snelle levering Mooi ingepakt Sample is leuk om kennis te maken met een andere thee.

Pluspunten

Fijn meedenken, toch nog naar een ander adres verstuurd. Extra thee om te proberen, erg fijn!

Pluspunten

Heerlijke thee, snelle levering.

Pluspunten

snel, goede service, mooi product

Pluspunten

Snelle levering naar België Goede service en informatieverstrekking

Pluspunten

Jee wat snel! Nu nog proeven...

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn