Supersnel

Wauw deze keer was de bestelling binnen 24 uur binnen. Ook weer een nieuwe smaak besteld mellow maple echt mmmm

Heerlijke thee

De thee is heerlijk. Duidelijke webshop. Altijd snel verzonden. Ik bestel altijd genoeg voor minimaal 2 maanden, door de goede verpakking blijft de thee lekker en vers. De kortingsbon die in het pakket zat om nog in dezelfde maand te gebruiken zal hier dus in de la blijven liggen, misschien een idee om die voortaan als voucher in het account te zetten van members aangezien die al geldig was op het moment van bestellen.

heel goede ervaring

snel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding en een verassingtheetje extra om uit te proberen.

heel goede ervaring

tevreden

snelle levering en lekkere producten

Snelle levering en heerlijke producten

Snelle levering en heerlijke producten

Lekkere thee en uitstekend verzonden

Lekkere thee en fijn dat ze ook wat doen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.

Favoriete thee op één plek

Uitgebreid assortiment waar je uit kunt kiezen. Leuk dat er van mijn favoriete Chai merk David Rio kleine samplezakjes van alle verschillende soorten per stuk te bestellen zijn zodat je die ook uit kunt proberen.

Favoriete thee op één plek

Favoriete thee op 1 plek

Favoriete thee op 1 plek

Altijd goed

Altijd snelle bezorging en altijd goede producten. Ik bestel al jaren bij de teabar!

Favoriete thee op 1 plek!

Keurig veilig verpakt, snelle levering top

Belle levering goede kwaliteit

Zo leuk dat je iets extra's krijgt. Dat maakt het helemaal af

Prima snelle levering

Prima snelle levering en makkelijk te bestellen

Heerlijke thee, veel keuze

Heerlijke thee van Tea Bar, veel keuze op de website en altijd een vlotte bezorging. Af en toe een thee proberen die in de aanbieding is, dan ontdek je eens iets anders!

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn