Pluspunten

De thee opzicht, versheid van kruiden, smaken, service i.v.m. testertjes.

De bestellingen op tijd bezorgen op de voospelling of tijd die aangegeven is. Ik kreeg mijn bestelling 2 dagen later. Misschien de tekst iets aanpassen zodat duidelijker wordt wanneer het pakket daadwerkelijk komt, om teleurstelling te voorkomen.

Pluspunten

Heerlijke theesoorten. Mooi verpakt. Snelle service en ruime keuze uit verschillende producten en theebenodigdheden. Super!

Pluspunten

Keurig verpakt en echt hele lekkere theeën!

Pluspunten

Snel, veel variatie in hun producten, bellen netjes als er iets niet voorradig is of iets dergelijks. Iedere x een leuke sample er bij! Zeer tevrede.

Pluspunten

Perfecte bezorging en een kwalitatief hoogwaardig product! Deze webshop is een aanrader.

Pluspunten

Geweldige thee en snelle bezorging!

Pluspunten

Goede website snelle levering

Een persoonlijk berichtje is altijd erg leuk bij een zending. Dat zou het geheel nog leuker maken. Doet niets af aan de kwaliteit natuurlijk. Maar het maakt het iets persoonlijker

Pluspunten

Enorm snelle en juiste afhandeling van de bestelling.

Ik vroeg me af of de "snippers" die in de verpakking zitten om de thee te beschermen te recyclen zijn of niet.

Pluspunten

Ontzettend vriendelijk en klantgericht!

Pluspunten

Snelle Levering en heerlijke thee!!!

Pluspunten

Snelle levertijd, heerlijke thee, goede service

Niet over de webshop maar over de winkel: het lijkt mij erg fijn om ook gezellig een bakje thee te kunnen drinken in de winkel zodat je meteen het één en ander kunt proeven ;)

Pluspunten

Redelijk veel nieuwe smaken elk seizoen. Er was voorheen ook de kans om voor 0,99 cent smaakjes uit te proberen. Nu is dat niet meer. Wel jammer, dan kan je de nieuwe zomersmaken alvast uitproberen.

Bij de Combined packs die je kunt kopen is er weinig variatie of de mogelijkheid uit diverse andere smaken te kiezen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie verpakking! lekkere theesoorten!

Op mijn mail over een niet te leveren thee ,geen antwoord gekregen, dit is mijn favoriete thee, dus erg jammer!!

Pluspunten

Mooie producten, snelle en correcte levering.

Iets meer duidelijkheid in verzonden email zou handig zijn. Een na laatste bericht 'bestelling verzonden' ontbrak de t&t code, ook ontbrak de aanduiding dat deze in een volgende mail toegestuurd zou worden.

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke uitleg op de website. Er was een thee soort niet en dat werd netjes over de mail gecommuniceerd. Zo is het fijn om bij een online winkel te bestellen :-)

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en het belangrijkste : heerlijke thee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, kleine attentie bij dr bestelling.

Meer biologische producten.

Pluspunten

Snelle verzending, lekkere thee!

Pluspunten

Snelle levering goed product

Pluspunten

Heel snelle bezorging. En waanzinnig lekkere thee.

Pluspunten

Snelle levering en leuk verpakt. We hebben diverse theeen besteld waardoor gedurende de dag lekker kunnen varieren. Ook leuk voor onze klanten :-)

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn