Pluspunten

Heerlijke theesoorten, elke dag feest!!!!

Pluspunten

Leuk assortiment

Vrij prijzig

Pluspunten

Echt onwijs positief over de thee, ik had 12 soorten thee besteld voor een high tea en iedereen was erg positief over de thee. Gaf een heerlijke sfeer. De thee was snel binnen en de prijs is vergelijkbaar met de theezakjes uit de winkel, alleen is deze thee nog lekkerder!

Ik kon online geen zakjes vullen waar je de thee in kan scheppen, misschien een leuk idee om ook te kunnen bestellen, ik ben hier nu zelf voor naar de Tuinen geweest.

Pluspunten

Heerlijke thee, breed assortiment, fijne website, redelijk snelle levering.

Meer pakketten en aanbiedingen, nog snellere levering. Meer fysieke verkooppunten.

Pluspunten

Suppersnelle en keurige levering.

De prijs kan wel wat lager en de verpakking milieuvriendelijker.

Pluspunten

Ruime keuze, snelle levering, redelijke verzendkosten.

Pluspunten

snelle afhandeling en zeer snelle gezellige levering met wat extraatjes erbij

sorry niks

Pluspunten

Snelle levering, netjes ingepakt (optie). goede kwaliteit. niks mis mee!

geen.

Pluspunten

Zeer tevreden. Keurige levering. Doosje paste door de brievenbus. En de heerlijke thee 'rooibos grapefruit mint' weer in huid

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Voor verkoop producten schoonmaken, de producten waren duidelijk gebruikt. Er zaten kleine gebruiksdeukjes in de producten.

Pluspunten

Heerlijke thee snelle service ik ga zeker eens naar de winkel als ik in amsterdam ben

Het zou leuk zijn als teabar winkel naar alkmaar of Heerhugowaard komt dit is voor mij vanuit den helder dichterbij en dan kan ik meerdere soorten thee ruiken om te kijken of het wat is. Want via internet mis je het stukje geur helaas.

Pluspunten

meerdere keren iets besteld en altijd prima, En vooral heerlijke thee!

niets

Pluspunten

Snelle en foutloze levering Mogelijkheid om een afhaalpunt te kiezen

Pluspunten

De allerlekkerste thee die er is!

Webshop zou wel iets overzichtelijker mogen op mobiele weergave.

Pluspunten

Prima webshop met een persoonlijke benadering. Ik heb bijvoorbeeld onlangs een bestelling gedaan, was iets vergeten en via de mail hebben we contact gehad en is de aanvulling alsnog verwerkt bij de eerste bestelling. De bestelling wordt erg snel verstuurd. Meestal heb je het bestelde binnen een a twee dagen.

Pluspunten

my order arrived really fast. good communication with Tea Bar (they immediately answered my mail). very good products. I appreciated the sample, delicious!

Pluspunten

De door mij bestelde kleur theebeker was helaas niet meer op voorraad, maar ik werd hierover snel geïnformeerd zodat ik een andere kleur kon kiezen of mijn geld terug kon krijgen. Mijn bestelling is de volgende dag keurig afgeleverd, inclusief extra samples vanwege de overlast. Hele fijne zaak, heerlijke thee!

Pluspunten

Snelle levering, heerlijke thee in veel verschillende soorten en smaken! Leuke bonus zijn de teamiles, sparen voor korting!

Pluspunten

Veel keuze, snelle levering en mooie kortingen

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

A big selection, fast shipping, great service

Suggestions

Lower shipping costs

Goed op letten dat de goede etiketten opgeplakt worden. Heb al 2 keer verkeerde etiketten op een zakje aangetroffen.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn