Pluspunten

Helemaal top

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Webwinkel duidelijk

Verzending gebeurt niet zoals beloofd. Pakket nog steeds niet afgeleverd. Geen respons van besrijf

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd. Leuke site. Maken verwachting waar.

Pluspunten

Heerlijke thee en snelle levering!

Pluspunten

Heerlijke thee dat online heel snel geleverd wordt.

Als je 3,95 moet betalen bij 1 pakje thee van 4 euro vind ik eigenlijk te veel. Ik heb daarom extra veel besteld. Het zou mooi zijn dat de portokosten lager zijn...

Pluspunten

Snelle levering Goed verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

bestelling was simpel te doen. Betaling ging via iDeal dus prima. het pakje kwam met een paar dagen aan. alles naar wens. waarvoor dank.

Pluspunten

Heerlijke thee soorten, snelle levering!!

Pluspunten

persoonlijke behandeling,,leuk handgeschreven kaartje,,zelfs bij de bezorging,,altijd netjes te woord gestaan aan de telefoon, zelden meegemaakt bij een bedrijf. monsters meteen gestuurd, in goede hoeveelheden, en ook de eerste verzending super goed verzorgd, een aanrader,,,

Pluspunten

Lekkere thee! nette service en snelle levering! Leuk dat je steeds een probeer zakje krijgt

Pluspunten

Snelle levering en heerlijke thee. Notendroom is een aanrader. Leuk dat er een proefzakje thee bij zat! !

Pluspunten

Goede thee, snelle service.

Pluspunten

snelle levering, goede spullen

Pluspunten

Heerlijke thee en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Heerlijke thee

Geen idee

Pluspunten

- Duidelijke website - Snelle levering - Leuk extraatje (sample met Santa's Choice thee. mmmmm) - Prachtig verpakt met duidelijk zet advies en ingrediënten - Kwaliteit - Grote diversiteit van aangeboden thee soorten - Mogelijkheid om de thee in diverse hoeveelheden aan te schaffen - Smaak! Na 30 jaar weer eens losse thee besteld. Manmanman wat heb ik een hoop gemist. Wat een smaak, heerlijk thee soorten! Voor mij niets anders meer.

- Aanbieden van sample pakketten waarbij de klant zelf een keus kan maken uit alle aangeboden losse thee soorten. - Assortiment uitbreiden voor een totale thee beleving zoals o.a. theepotten, dubbelwandige theeglazen, suiker (kandij), (thee)boeken - De aangeschafte Bamboe Theekist miste een TeaBar opdruk.

Pluspunten

Snelle levering veel soorten thee

Ga zo door

Pluspunten

Heerlijke thee en goede service!

Pluspunten

Snelle levering! Heerlijke theetjes!

Tip: ik doe mijn thee in blikjes en vind het praktisch om onderop de beschrijving van de smaak te plakken. Een sticker die makkelijk van het zakje te halen is en nogmaals plakt lijkt me ideaal.

Pluspunten

Snelle levering van prima producten

Pluspunten

snel, efficiënt, uitstekende produckten

Klanten de mogelijkheid bieden om extra stickers te leveren wat voor thee er besteld is. De thee gaat altijd in busjes of potjes en dan wil de klant de sticker van het zakje halen maar dat gaat niet. Want je wil weten welke thee in welk busje/potje zit.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn