Pluspunten

Heerlijke losse thee! Een aanrader.

Pluspunten

Geweldig assortiment, elke keer bestel ik weer iets anders naast de favoriete thee soorten. Levering is snel in huis en de samples zijn enorm leuk omdat het je op een ander spoor zet voor de volgende bestelling.

Pluspunten

Overzichtelijke website Goede omschrijving van producten zowel schriftelijk als visueel Mooie verpakkingen Grafisch goed verzorgd en up to date

Tip: Wellicht is het mogelijk om replaceable product stickers te gebruiken of extra stickers erbij te leveren? Zo kunnen we ze hier op werk onder de theebusjes plakken en weten we nog steeds welke thee in welk busje zit.

Pluspunten

snelle levering fijne klantenservice

Pluspunten

Snelle, vriendelijke service. Mooie thee producten. Wij zijn fan!

Pluspunten

Vorig jaar bij toeval de winkel ingelopen en een paar verschillende theesoorten gekocht. Jammer dat we zo ver weg wonen... Maar de webwinkel is een prima alternatief. Uitstekende bezorging. Ietsjes duurder vanwege de bezorgkosten.

Pluspunten

Goede levering, heerlijke producten!

Ik vind het wel jammer van de verzendkosten, maar snap het wel dat het wat duurder ligt.

Pluspunten

Altijd alles geleverd wat ik bestel. En binnen 2 dagen

?

Pluspunten

Snelle levering Cadeau extra proef tweetjes

- website op mobiel niet overzichtelijk genoeg, wel is alles mogelijk - optie toevoegen om de stickers labels los bij te voegen (ik plak deze altijd op mn potjes)

Pluspunten

Een besteld artikel was niet op voorraad; daarover direct goede, duidelijke communicatie. Net pakket ontvangen met persoonlijk bericht en extra samples ter compensatie. Helemaal top! De thee is heerlijk en van goede kwaliteit. Ga hier zeker regelmatig vaker bestellen!

Pluspunten

Heel veel keus we genieten elke dag van jullie thee bedankt

Pluspunten

Snelle aflevering, goede producten, heerlijke thee, alles op tijd en zoals afgesproken

Nvt

Pluspunten

Top producten, goede service en een super snelle levering

Pluspunten

Heerlijke thee, snelle service!

Pluspunten

Groot assortiment met veel variatie, geschikte prijzen voor de artikelen en nette en snelle afhandeling

2 sterren: slechter dan verwacht

Snellere levering. Goedkoper.

Pluspunten

Snelle service. Super fijn dat ik samples kan bestellen om eerst uit te proberen voordat ik grote hoeveelheid afneem en niet weet of ik het lekker vind. Site is informatief, de samples/etiketten ook. Niet te missen hoe ik de thee moet zetten. Super!

Als je een verplicht veld niet in invult dat je een melding krijgt. (Ik was iets vergeten, maar volgens mij kunnen ict-ers daar trucjes op verzinnen).

Pluspunten

Snelle levering. De thee zit in fijne verpakking die je makkelijk weer kan sluiten zodat thee vers blijft. Gratis probeer thee bij je bestelling. De theeen die ik besteld heb waten allen heerlijk.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn