Pluspunten

Hele goede thee, veel variantie, nette prijs en snelle bezorging.

Pluspunten

Makkelijke site. En zeer snel bezorgd. Proefpakketje heb ik nog niet geprobeerd maar de amsterdamblend is een zeer lekkere herfst/winter thee.

Pluspunten

Veel keuze, duidelijke productomschrijvingen, leuke aanbiedingen, goede service, gratis sample, snelle levering, stevige verpakkingen.

Geen track&trace voor pakketje, verzendkosten t.o.v. productprijzen iets aan de hoge kant

Pluspunten

goed assortiment,

Iets snellere levering. bijv. voor 20u besteld is volgende dag in huis

Pluspunten

Heerlijke thee en de beschrijving op de site is goed waardoor je goed weet wat je krijgt. Prijs kwaliteit is perfect

Geen, gewoon heel goed

Pluspunten

Snelle afhandeling, zeer hoge kwaliteit, ken geen andere zaak waar je zulke goede thee kunt krijgen

Pluspunten

Goede en snelle service!

Pluspunten

snelle service

Pluspunten

ERG GOED

GEEN ENKEL

Pluspunten

Erg fijne website met duidelijke informatie over de ingredienten en smaken van de verschillende thee soorten. Gratis proefzakje is ook altijd leuk!

Er ontbrak een label op een zakje thee en ik moest nakijken wat ik ook alweer besteld had.

Pluspunten

Snelle verzending, snel reactie op vragen. Goede producten.

Bij een lager bedrag al gratis verzenden. Meer uitgebreide beschrijving van de thee op de labels.

Pluspunten

Snelle levering, goede informatievoorziening over de verzending. Webshop werkt uitstekend.

Verzendkosten kunnen lager.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede beschrijving van de thee

Bevestigingsmail na het betalen zou fijn zijn

Pluspunten

Heerlijke losse thee! Een aanrader.

Pluspunten

Geweldig assortiment, elke keer bestel ik weer iets anders naast de favoriete thee soorten. Levering is snel in huis en de samples zijn enorm leuk omdat het je op een ander spoor zet voor de volgende bestelling.

Pluspunten

Overzichtelijke website Goede omschrijving van producten zowel schriftelijk als visueel Mooie verpakkingen Grafisch goed verzorgd en up to date

Tip: Wellicht is het mogelijk om replaceable product stickers te gebruiken of extra stickers erbij te leveren? Zo kunnen we ze hier op werk onder de theebusjes plakken en weten we nog steeds welke thee in welk busje zit.

Pluspunten

snelle levering fijne klantenservice

Pluspunten

Snelle, vriendelijke service. Mooie thee producten. Wij zijn fan!

Pluspunten

Vorig jaar bij toeval de winkel ingelopen en een paar verschillende theesoorten gekocht. Jammer dat we zo ver weg wonen... Maar de webwinkel is een prima alternatief. Uitstekende bezorging. Ietsjes duurder vanwege de bezorgkosten.

Pluspunten

Goede levering, heerlijke producten!

Ik vind het wel jammer van de verzendkosten, maar snap het wel dat het wat duurder ligt.

Pluspunten

Altijd alles geleverd wat ik bestel. En binnen 2 dagen

?

Baarnsche Dijk 4