Ik bestel al een tijd bij Tea Bar. Altijd goede service, snelle verzending. Mijn favoriet voor het bestellen van thee ❤️

Heerlijke t-tjes

Prettig werkende website, veel informatie, vlotte bezorging, duurzame verpakkingen.

Snelle service en heerlijke theetjes!

Tea Bar aangeraden gekregen van familie en meteen een paar smaken besteld. Vooral de Old Dutch Apple Pie en de Mellow Maple zou ik nu aanraden voor het herfstseizoen. Echt heerlijk! Super snel geleverd ook en netjes verpakt.

Super lekkere thee

Veel verschillende smaken, hoge kwaliteit thee, snelle levering.

Prima, snelle service, snel in huis!

Bij het bericht van aflevering stond dat er getekend moest worden. Dat bleek niet zo te zijn. Dan hoef je er dus niet voor thuis te blijven!

Snelle service, duidelijke site

Oeps, mijn heerlijke thee is bijna op. Bedenk ik me ‘s avonds. Maar geen nood! Snel bestellen en de volgende dag genieten van de heerlijke Notendroom.

Een hele mooie variatie aan thee

Ik zocht een vervanger voor waar ik normaliter thee koop. (Simon Levelt). En ik vind hier bij Teabar een breder assortiment over het gehele aanbod aan soorten. Qua prijs is het nagenoeg hetzelfde. Een mooie plus is dat de producten razendsnel en goed worden bezorgd. Het is een feestje om deze pakketjes te ontvangen en gelijk een kan met verse thee te zetten. Genieten!

Waanzinnig

Ongeloof wat een heerlijke noten thee, een aanrader. En super snel verzonden.

Gemakkelijk bestellen, snelle levering, lekkere thee’s, duurzaam, prijzig.

Goede website, dus gemakkelijk te bestellen. Snelle levering spreekt voor zich. Het zou nog beter zijn als het brievenbuspakketjes waren. 4 soorten thee besteld, allemaal echt lekker. Geheel biologisch. Verpakking kan bij papier. Zeer duurzaam product. Helaas wel prijzig.

Snel en correct

Goede ervaringen met dit bedrijf

Snelle verzending maar verpakking kan beter van de thee

Ik had een small besteld en die verpakking gaat toe met een ziplock maar de medium heeft dat niet. Dus hierbij is de zak niet hersluitbaar. Ik zou het net andersom doen. De small gaat minder lang mee dus in gewoon zakje en de medium gaat veel langer mee dus in ziplock zakje.

Zo rijk in geur en smaak!

Bestellen was makkelijk, verzending snel en alles goed verpakt. Super blij met de afbreekbare niet plastic verpakkingen! Maar vooral de thee, voor mij de eerste keer hier bestellen, grote verrassing. Alleen van de geur wordt je al blij, niks muffig of zwak, frisse geuren en fris, vol smakende thee. Yum.

Zeer snel en goed

Producten die ik heb besteld waren snel geleverd. Erg fijn!

Zoals altijd: heel goed!

Mijn ervaring met Teabar is al jaren goed. Heerlijke theesoorten.

Helemaal top

Prijs kwaliteit en kwantiteit helemaal top. Ook verzending supersnel echter door slechte koerier DHL pas dagen later afgeleverd maar dit staat buiten Teabar. Heerlijke producten.

Alles goed

Alles goed

Snel. En goed.

Snel en efficiënt kunnen bestellen. Snelle levering, goede thee.

Snelle service!

Besteld en volgende dag in huis, supersnel en heel fijn!

Pakket goed en netjes ontvangen

Pakket besteld en meteen de volgende dag goed ontvangen. Wel jammer, dat op de sample zakjes niet de temperatuur staat vermeld. Gelukkig wel op de 20 grams zakjes.

Lekkere en gezonde thee met heerlijke smaken.

Heerlijk!

Altijd heerlijke verrassende thee smaken. Veel diversiteit, goede communicatie, snelle levering

Heerlijke verse thee!

Al enige tijd bestellen wij onze thee bij TeaBar. De thee is vers, goed verpakt én snel verzonden. Door de samples ontdekken we steeds nieuwe favorieten! Ook handig dat we onze alltime favourite in groot verpakking kunnen bestellen.

De aller lekkerste thee

Thee van Tea Bar is altijd heerlijk. Welke je ook besteld. En het bestellen gaat makkelijk, de website is heel overzichtelijk. Betalen, geen probleem. Bezorgen? Op de afgesproken tijd. Gewoon een fijn adres om lekkere thee te halen.

Uitstekende service

Mijn ervaring was wederom top!

Heerlijke thee!

Mijn eerste bestelling net ontvangen. We hebben de eerste thee al geprobeerd en wat is die heerlijk! Echt een aanrader!

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn