Super service en erg lekkere thee!!!!

Ik had 2 open theezakjes, maar dat is super opgelost. Heel netjes afgehandeld. En alle thee die ik tot nu toe op heb, is erg lekker, voor mij niets anders meer.

Geweldige producten, verpakking zou milieuvriendelijker kunnen

Geweldige thee en snelle levering - aanbevolen. Indien mogelijk, vermijd verpakkingspinda's en overdreven grote dozen voor verzending, omdat dit erg verspillend aanvoelt.

Snelle levering en goed verpakt

Ruime keuze en heerlijke thee

Heerlijke thee en veel verschillende smaken

Je kunt kiezen uit veel verschillende soorten en smaken thee. Lekkere smaken en voor elk wat wils. Wat ik wel een klein nadeel vind, is dat de kleinste hoeveelheid (volgens mij sinds kort) 80 gram is. En ik dacht voor dezelfde prijs als voorheen voor 100 gram. 80 gram vind ik ook wat weinig en de volgende maat is gelijk 250 gram. Het verschil is dan best groot.

Zaterdagavond besteld, maandag in huis. Sneller kan niet! Top!

Lekkere thee, goed verpakt en goede service.

Heb eerder een soort thee elders gekocht maar wat een verschil met Tea Bar. Veel meer geur en smaak.

Heerlijk

Het is fijne thee, Smaakjes zijn goed en lekker. Zijn goed verpakt. Jammer dat je niet alle kruimels er uit krijgt. Wij zijn in elk geval er erg blij mee.

Snel en heerlijke thee

Heerlijke thee, Marcha en ,chai latte snel in huis

De bestelling is zeer snel verzonden en prima verpakt. Helaas was de theekist kapot, maar dit kwam door het transport. Heb dit gemeld en gelijk dezelfde dag een nieuwe verstuurd met een andere transportdienst . Misschien een tip. Het zou leuk zijn als jullie losse stickers met naam en ingrediënten en theezet tips verkopen voor op de bakjes te plakken. Zodat als je die zelf weer vult dat je die op kan plakken.

mooi assortiment, snelle levering

Tea Bar heeft mooie thee en andere drankjes, uitgebreid assortiment en altijd snel en netjes geleverd.

Niet aangekomen met DHL

Denk dat jullie andere bezorgdienst moeten gaan zoeken ...

The king

Zuiver en prima product !

Snelle levering en goede producten

Lekkere thee, prima prijs, niet de dag erna bezorgt.

Prima ervaring. Website duidelijk en overzichtelijk. Goed verpakt. Mooie lekkere thee. Alleen ruim voor 21:00 besteld maar bezorging was later. Is prima hoor ik zou er dan alleen niet mee adverteren.

Smaakt zeer goed

Amsterdam blend is onze favoriet! Snel bezorgd in goede verpakking. Helaas erg duur. Daardoor koop ik t niet vaak

Perfecte levering

Juiste artikel Goedkoper dan bol.com Snelle levering

Heerlijke theeën zoals ze duidelijk zijn omschreven

Je leest het en denkt, klinkt lekker en zo smaken ze dan ook. Snel geleverd, goed verpakt.

Thee is weer heerlijk

De thee is zoals gewoonlijk weer heerlijk. Smaken zijn echt lekker en zeker de moeite waard om te bestellen .Beter dan de zakjes thee Verzenden was deze keer wat minder maar dat lag niet aan teabar maar aan DHL. Normaal namelijk de volgende dag al in huis

Een zeer ruime keuze aan thee en toebehoren. Handige en economische verpakkingen. Een zeer snelle levering.

Gewoon goed

Gewoon goed Als er iets is bel je en het wordt in orde gemaakt

De allerlekkerste thee

Elke maand heerlijke thee in de aanbieding en je kunt moeilijk een keus maken omdat er zoveel te kiezen is.. Snelle en uitstekende levering

Zoals eigenlijk elke keer, ben ik zeer tevreden met mijn bestelling. Weer een aantal heerlijk theesoorten binnen gekregen en een paar favorieten .Deze keer een aantal nieuwe theesoorten besteld in een sample, om te proberen. Daar zitten iig al 2 bij waar ik weer heel blij van word.

Thee is erg lekker

De thee is erg lekker. Maar de kosten voor een zakje thee tov verzendkosten vind ik voor normaal gebruik niet in verhouding. Ik koop nu nog maar zelden. Verder kijk ik naar alternatieven.

Supersnelle service

Wij bestellen nu ruim twee jaar onze thee bij Tea bar. Sinds we meer thuis werken willen we wel genieten van lekkere thee. We hebben de grote thee en ook daarin wisselen we vaak van smaak. Heerlijke blends. Echt pure thee. Wij genieten er ontzettend van en het bezoek is ook vaak overweldigd. 3 vrienden bestellen inmiddels ook al hun thee bij tea bar.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn