De lekkerste thee

Bij de tea bar weten ze wat thee is en hebben ze de lekkerste smaken. Bij losse thee is er veel verschil in kwaliteit, maar de thee van de tea bar is altijd heel goed. Mijn favorieten zijn carpe diem, lindebloesem en rooibos hamam. Levering is heel snel en wordt ook nog eens duurzaam verpakt.

snelle levering en goed producten

Top thee, ruime keus, altijd een zakje probeerthee

Meerdere keren bij Teabar besteld. Altijd snelle levering. Theeën altijd op voorraad. Grote variatie aan soorten en smaken. En altijd een sample van een theetje om te proberen! Top!

Heerlijke thee, snelle levering

De thee is echt heerlijk

Altojd snel geleverd

Correct

Heerlijk!

Al meerdere soorten thee gekocht bij Tea Bar en allemaal heerlijk van smaak. Ik haal nergens anders meer de thee! De bestelling wordt de volgende dag al thuisbezorgd, netjes verpakt en met een sample erbij.

De lekkerste thee van Nederland

Makkelijk bestellen en snelle levering!

De frambozenblad thee besteld voor de zwangerschap Is lekker! Nu nog afwachten of het werkt Levering was super snel! In de avond besteld, volgende dag thuis!!

Heerlijke thee en snel bezorgd!

Mijn favoriete thee ‘Champagne cassis’ hebben ze hier dus koop ik altijd bij Thea Bar mijn thee. Ook China Jasmin, Amsterdam blend. Love it!

keurig verzorgd

alles keurig verpakt en op tijd

Snel en goed.

Altijd lekkere thee!

Bestel hier nu voortaan nieuwe thee. De Notendroom is mijn favoriet en ook van anderen, als ik het ze laat proeven :) bij de bestelling zit vaak een klein zakje met andere thee, om te proberen, super!

Teabar, een verrijking voor de theeliefhebber!

Eenvoudig, het is kiezen, aanklikken,betalen, en afwachten. Want heel snel wordt het bestelde bezorgd!

Fijne thee winkel

Super fine site on je thee te bestellen. Heerlijke smaken erg veel keuze. Snel bezorgd.

Snel geleverd Alles aanwezig Netjes verpakt

Uitgebreid assortiment en goede service

Teabar heeft een uitgebreid assortiment aan thee dus dat is fijn! Goede service ook. Ze geven duidelijkheid over de levering.

Snelle bezorging van de producten en ik ben heel erg tevreden met de bestelde items. Ga hier zeker vaker bestellen.

Snel geleverd en keurig verpakt.

Heerlijke theeën

Normaliter bestel ik alleen een kilo van mijn favoriete thee, maar nu heb ik andere theeën besteld om eens uit te proberen. Alleen al het uitpakken vh pakket (het leek wel een grabbelton :)) was een feest. En de theeën zijn stuk voor stuk lekker. Ik heb groene theeën besteld en soms een combi van groen en wit. Eén zwarte thee (ra ra rasputin). Óók goed, maar ben niet zo vd zwarte thee. Kortom: kwalitatief goede en lekkere theeën!

Snel en goed

Duidelijke site en lekkere thee

Prima producten

Tevreden over de producten. Snelle verzending!

Slechte site maar wel heerlijke thee

De site mag een vernieuwing erg traag … Maar de thee is bovenal heerlijk…

Snelle levering, veel keuze

S avonds besteld, de volgende dag al in huis. Leuk om verschillende smaken te proberen. Enige minpunt zijn de verzendkosten. Ik had gratis verzending, maar omdat ik teamiles inwissel, moet ik alsnog verzendkosten betalen. Zou beter zijn wanneer dit op het bestelde bedrag zonder teamiles zou zijn

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn