Heerlijke thee

Goede service, lekkere thee. Ik ben helemaal tevreden.

Erg snel geleverd en heerlijke thee in het assortiment. fantastisch dat het verpakkingsmateriaal van zetmeel is gemaakt, ik heb het getest en echt het lost op in water.

heerlijke thee, theedoos was mooi, snel geleverd

De bestellingen liepen als een zonnetje

Het uitkiezen was gemakkelijk en ik werd tijdens de levering voortdurend op de hoogte gehouden. Helemaal top.

HEEL GOED!

Goede website met veel keuzes aan thee! Bezorging was ook erg snel en de producten goed!!

Vele soorten heerlijke thee!

Er is een hele theewereld voor mij open gegaan!

Goede service. Snel en op tijd bezorgd. De Milky Oolong thee was helaas niet mijn ding. Ik ben opgegroeid met thee met melk en dan is dit een heel slap aftreksel. Ik ben ook net begonnen met thee drinken en heb wellicht thee nodig die wat meer smaak afgeeft

Super kwaliteit

Super kwaliteit en snelle levering!

Super lekker

Heerlijke thee, heb 4 soorten besteld en ga zeker nog meer smaken bestellen. Mon Cherie en Green walnoot zijn heerlijk zacht, vol smaak, zonder dat bittere green tea nasmaak.

Snelle levering. Duidelijke webshop. Heerlijke thee.

Zoek je heerlijke en vooral zuivere thee. Dit is het adres.

Top as usual

I am using the tea from Tea Bar since they opened more than 10 years ago. Fabrastoc products, decent prices and very quick service. Love it.

Al jaren zeer tevreden klant!!!

Ik kan Tea bar echt aanraden! Ze hebben een mooie, duidelijke site. Ze hebben de lekkerste thees die ik ooit gedronken heb. Snelle levering en heel correct. Een maal een foutje gebeurd, werd super snel opgelost. Ik ben altijd teleurgesteld als ik toch nog eens in een leuk winkeltje thee koop. Hij is nooit zo lekker als deze van bij tea bar. Een pakje van bij tea bar maakt me altijd gelukkig. Beste thuis overgieten in theeblikjes voor beter behoud van de aroma's.

Lekkere thee voor elke gelegenheid

Ik heb een aantal favoriete smaken. Ze vervelen nooit en daarnaast worden ook vaak nieuwe smaken geïntroduceerd, die je kunt proberen. Je krijgt altijd een sample van thee bij je bestelling, wat heel leuk is. Snelle levering!

Heerlijke thee

Hele fijne service snelle levering en heerlijke thee dat is wat ik graag wilde En dat heb ik gekregen Dank! Tot de volgende bestelling

Precies zoals besteld en ik vind de sample altijd fijn.

Precies zoals besteld en ik vind de sample altijd fijn.

Bestellen is binnen een dag in huis, top

Kan nikets anders zeggen dat het geweldig was

Prima zoals altijd.

Helemaal niets op aan te merken!

Lekkere thee

En een lekker proefzakje van chai thee (die paarse) deze ga ik nu in het groot halen

Snelle levering, erg lekkere thee

Vooral de earl grey is lekkerder dan vele andere merken die we geprobeerd hebben. De jasmijn parels zijn een aanrader. Elders is jasmijn vaak verkrijgbaar in groene thee, niet als losse jasmijn thee.

Doen wat zij schrijven, heel belangrijk.

De thee die meer dan uitstekend.

Snelle levering en heerlijke theeën.

Snelle levering en veel soorten thee. Ook leuk dat je altijd een sample krijgt van een andere thee soort.

Tot op heden goede ervaringen

Heb afgelopen week mijn thee niet ontvangen. Had aangeven op een afhaalpunt,blijkt dat dat niet meer kan. Gebeld en zouden het opnieuw sturen en tot opheden niets meer gehoord.

Goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit

Goede, snelle service en heerlijke thee!

Ik ben dik tevreden!

Vorige keer was het beter

Ik had 2 ons amandelthee besteld aangezien deze super lekker is, maar kon de zak niet opnieuw sluiten. Jammer, het het dan verdeeld over 2 zakjes.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn