heerlijke thee, snelle levering!

top thee!

Duurde lang voor bestelling binnen was!

Duurde lang voor bestelling binnen was!

Heerlijke thee!

Na het plaatsen van mijn bestelling kon ik de volgende dag al genieten van die heerlijke thee! (Merry Marzipan) Ook fijn was de proefverpakking van een andere theesoort erbij!

Als je zeker wilt weten de je de lekkerste thee in huis haalt.

Je betaalt er geen lichte prijs voor maar dan heb je wel echt de lekkerste thee mixes met goede kwaliteit ingrediënten. Alles is duurzaam verpakt. Tip is om, als je een favoriet hebt, een L pak te kopen. Bijvoorbeeld van rust en balans :-).

Tea Bar heeft veel keuze en leuke cadeau-sets. Mijn bestelling werd zeer snel geleverd. Het ging om een cadeau-set met 10 soorten thee. Gestoken in een mooie verpakking en een buitendoos ter bescherming.

Super lekkere tea! Snelle levering.

De thee is super lekker. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Top!

Heerlijke thee

Heerlijke theesoorten en super snelle levering!

Iedere keer weer tevreden! Veel keuze in theesoorten en (bijzondere) smaken. Hele snelle levering.

Goed product, snelle levering

Veel mooie theesoorten, snelle, probleemloze levering.

Makkelijk besteld, grote keuze en erg vlug geleverd.

Heel goed.

Levering de volgende dag , en heerlijke thee.

Prima verzorgd

Juiste product, snel aangekomen.

Netjes en snel

Mooie,

Heerlijke thee in heel veel smaken. Snelle levering. Helaas zijn de verpakkingen verander en zit er geen sluitklip meer bij.

Lekkere thee snelle verzending top

Ik ben fan!

Heerlijke thee, top service, snelle levering

Top.

Besteld en de volgende dag al geleverd, ook zeer goed verpakt.

Heerlijke thee en snelle levering

Genieten!

Voor mij geen voorverpakte thee meer, superhandig (met thee pot van Ikea, met filter) De Notendroom thee is verrukkelijk, en heel mooi rood van kleur( bietjes) ik heb de volgende bestelling al geplaatst! Het huis ruikt ook nog eens heerlijk.

Snelle levering, lekkere thee!

Ik bestelde thee en potjes om de thee in te doen. Alles voldeed aan mijn verwachting. Ik vraag me alleen af of het materiaal wat gebruikt werd voor opvulling van de doos heel duurzaam is? Onduidelijk wat voor materiaal het is, en bij welk afval het hoort.

Snelle service en heerlijke thee!

We kunnen blijven genieten van de heerlijke thee die TEA BAR aanbiedt want na de zeer gemakkelijke bestelprocedure via internet is de thee binnen de kortste keren thuisbezorgd: SUPER!

Altijd goed!

Heerlijke thee-soorten. Snel in huis. Goed verpakt. Milieubewust materiaal daarvoor gebruikt. Fijn!

Ik ben al jaren tevreden over de service en snelle reacties.

Ik ben al jaren klant en hoop dat ook te blijven.

Digitaal goed

Geen david rio chai, had misschien goed geweest als op voor besteld kan worden.

Super ervaring!

Lekkere thee en snel bezorgd. Heel blij mee!!

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn