Geweldig!

Geweldige winkel, erg lekkere thee en een super service!

Het product kan prima maar de verpakking was open en gescheurd

Vorige week het bestelde binnen gekregen. Vanmorgen het cadeau gegeven aan mijn vrouw. Bij het openmaken is een van de twee verpakkingen al open en gescheurd? Dat is apart omdat de buitenkant heheh in tact was. De maarlepels zijn niet hetgeen wat ik verwacht had via de side helaas dus we gaan de bestelling retourneren

Lekkere thee

Gemakkelijk site om te hanteren. Voldoende info. Vlotte service en snel geleverd

De beste thee en service!

Alles zeer goed.

Fijne website met duidelijke informatie. Heerlijke producten die met veel zorg worden verpakt. Snelle levering.

Supergoede service

Supergoede service! Binnen 48 uur geleverd.

Kan niet beter

Na mijn bestelling in m'n favoriete theewinkel werd ik voortdurend op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling. En de levering verliep ook heel snel. Perfect georganiseerd.

Goede snelle service

Fijne artikelen, wel jammer dat er zoveel uitverkocht is. Maar ja, dat is waarschijnlijk de (corona)tijdgeest. Snelle levering, goede begeleidende communicatie. Ik kon niet ontdekken hoe je meteen twee keer hetzelfde artikel kan bestellen, maar dat ligt waarschijnlijk aan mij.

Dure lekkere thee.

Jammer dat de hoeveelheden per verpakking steeds minder worden. En in mijn geval kon ik kiezen tussen 80 gram of 1 kilo de M was er niet. Ik heb nu 3 soorten zoethoudthee gekocht maar ik denk dat ik veel liever 250 gram van de thee die ik wilde had gekocht. De prijs en of je de thee echt lekker vindt is wel een belangrijk onderdeel of je nog een keer gaat bestellen. Daar ben ik nu niet zo zeker meer van.

Snelle afwerking, snelle levering, en nog belangrijker: fijne, lekkere thee

Goed product, goeie service

Lekkere thee, maar de nieuwe zakjes vervelend

De thee is altijd heerlijk, maar ik Kreeg nu ineens andere zakjes dan ik gewend was en.die zijn niet te sluiten, dus supervervelend! Want nu moet je je dure thee afsluiten met een clipje of weet ik wat en dat is waardeloos. Verder hebben ze al een tijdje een aantal zaken niet op voorraad.... o.a. de lege theekistjes , de jasmijnparels etc.... Hier zouden ze echt wat aan moeten doen!

Heerlijk!!

De thee is van goede kwaliteit!

De thee is mooi verpakt, ruikt heerlijk en smaakt voortreffelijk

Het bestelproces is eenvoudig. De producten worden snel geleverd. Zijn mooi en milieu vriendelijk verpakt. De thee ruikt en smaakt heerlijk.

Een grote keuze aan lekkere thee en toebehoren. Snelle service.

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Heerlijke thee!

Snel en netjes verpakt verzonden, heerlijke thee, ik ben fan!

Volgende dag al geleverd

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Bijzondere smaken thee

Ruime collectie theesoorten en steeds nieuwe smaken om te proberen. En snel verzonden.

Heerlijke thee, super service

Wat problemen bij de bezorging van mijn thee zijn super opgelost. Heerlijke thee met (h)eerlijke ingrediënten.

Super snelle levering

Dag ervoor besteld en snel geleverd. Genieten van de thee

Supersnelle levering en heerlijke thee!

Alles goed geregeld

Prettige site. Levering vlgs afspraak. En milieuvriendelijk verpakt

Snelle levering. Prima product.

Supersnelle service

Een erg goede en supersnelle service. Op woensdagavond besteld en donderdagmiddag al geleverd. Producten zijn goed en degelijk verpakt. De smaken zijn altijd goed, maar dat wist ik uit ervaring al.

Fijn bedrijf

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn