Heerlijke theetjes en duidelijke communicatie

Heerlijke thee naar een eerlijke prijs. Ook de theedoos besteld met blikjes en deze bevalt super!

alles naar wens

Makkelijke en overzichtelijke site. keuze genoeg. snel geleverd en goed verpakt.

Heerlijke, kwalitatieve thee

Allereerst werkt de site erg fijn en de afbeeldingen geven een goede impressie van de samenstelling van de thee. De verzending van de thee gebeurt snel en milieubewust, met afbreekbaar verpakkingsmateriaal. De thee zit goed verpakt in stevige papieren zakken. Het verbaasde mij hoeveel thee 100 gram eigenlijk is! Ook erg leuk dat je er een sample van een andere thee bij ontvangt, om nieuwe smaken te proberen. De thee zelf is erg lekker. Thee uit de supermarkt heeft snel de neiging om bitter te worden. De thee van Tea Bar heeft dat helemaal niet. Ook kun je makkelijk nog een tweede kopje zetten met dezelfde portie. Al met al een supergoede keuze en het zal me moeite gaan kosten om niet de keuken vol te zetten met het volledige assortiment :)

Heerlijke thee en super snelle bezorging!

Een aanrader! De theeën zijn heerlijk en de bezorging super snel. Leuke bonus een proefmonster bij iedere bestelling :)

Heerlijke thee, snel ontvangen, goed verpakt

Lekkere thee en snel bezorgd

De thee is heerlijk. En de bezorging was heel snel. Prima ervaring

Snel!

Thee bestellen bij de Teabar is een fluitje van een cent. Kiezen, betalen, en ontvangen. Dit alles in rap tempo. Altijd een sample erbij. Dit keer was het Milky Oolong. Die bestel ik volgende keer zéker erbij.

De thee is heerlijk en de levering is heel snel.

Fijne service

Snelle verzending, ook snel een reactie via WhatsApp toen ik een vraag had. Heerlijke thee met een goede beschrijving erbij.

Prijsverhoging van ruim 25 procent!

Heerlijke thee hoor, maar een prijsverhoging van ruim 25 procent in twee maanden is wel heel erg veel.

Fantastische thee, snelle en zorgvuldige levering

Mijn (eerste) bestelling bij Teabar werd verrassend snel bezorgd. Daarnaast is de thee heerlijk en delicaat van smaak.

Amzing tea and amazing service

I am amazed by Tea Bar service & product: they are fast in delivery and the quality of their products is very high. Definitely recommended!

Levering was zoals gezegd en netjes ingepakt en verstuurd!

snelle levering, heerlijke thee!

De notendroom is hier thuis ver weg de favoriet. Enorm lekkere thee!

Lekkere en kwalitatief goede Theetjes, moeilijk om keuzes te maken :p Ga zeker snel nog een x aantal andere theesoorten bestellen! Netjes verpakt en snel bezorgd! Thnks Teabar

Heerlijke thee!!!!!

Aanrader!!

Super goede service en heerlijke thee. Zelfs nog een kleine sample erbij gehad. Het cadeautje is ook leuk verpakt.

Top, heerlijke thee en snelle service

Veel keuze, duidelijke website

Teabar is goed, maar bezorger niet

Mijn pakje vond ik zomaar liggend voor de deur! Graag een andere vervoerder kiezen!

Heerlijke thee en super snelle levering

Heerlijke thee en snelle levering

Mooie theedoos

Was steeds uitverkocht maar nu toch kunnen bestellen. Grote doos met mooie theebuiltjes erin. Zat verpakt in grote doos. Netjes geleverd

Heerlijke thee en een snelle service

De verschillende smaken thee zijn heerlijk. De bestellingen worden heel snel geleverd en zijn milieuvriendelijk verpakt.

Genieten met een hoofdletter G

Wat een smaaksensatie elke keer weer. Ga zo door Tea bar

Heerlijke thee!!

Snelle levering, keurig verpakt.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn