prima!

Prettig!!

Producten zijn netjes verpakt en snel geleverd.

Binnen 12 uur geleverd

De thee is fantastisch, de bewaarpot die ik kocht is briljant. En ik bestelde om 23.30 en de volgende dag kwam DHL om 11 uur! Ik schrok er gewoon van, zo snel was het :-D En notendroom is verslavend. Niet kopen hoor, anders heb ik straks niet genoeg... ;-)

Snelle levering!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Zeer tevreden en als de thee op is ga ik hier zeker weer nieuwe bestellen.

Altijd heerlijke thee

Al jarenlang bestel ik hier mijn thee en ben altijd helemaal tevreden. Mijn beste vriendin is inmiddels ook fan en bestelt alleen nog maar bij Tea Bar. De thee wordt goed verpakt en vlot verzonden. Ik beveel Tea Bar bij iedereen aan. Het enige minpuntje vind ik de nieuwe website waarbij het af en toe niet duidelijk is of de producten wel in het winkelmandje zijn geplaatst.

heerlijke thee

Ik ben ooit bij de Tea Bar terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een specifieke thee. Zo blij dat ik deze eindelijk gevonden heb. De leveringen zijn tot nu toe goed gedaan. Het is fijn dat er nu een duurzame verpakking wordt gebruikt. Toch was de oude verpakking handiger hersluitbaar. Maar dat maakt de inhoud van de verpakking niet minder!!! Heerlijke theesoorten die je nergens anders krijgt.

Super lekkere thee

Lekkere thee en heel leuk doosje. Staat leuk op de eettafel. Heel blij mee

Heerlijke thee

Heerlijke thee en snelle levering

Waanzinnig snel in huis een heerlijke thee die ik nergens anders kan vinden!

Heerlijke thee, heldere zet instructie en snelle levering

Zeer plezierig dat alle verpakking composteerbaar of recyclebaar is! Thee is heerlijk en voldoet aan alle verwachtingen.

Snelle service en goede producten

De David Rio Chai is heerlijk en de Baru chocolade melk met figuurtjes valt enorm in de smaak bij mijn kids.

Snelle levering en lekkere thee.

De levering was snel. Goede verpakking. Duidelijke omschrijving. En zeer lekkere thee en een uitgebreid assortiment.

Lekkere thee

Thee is prima, we genieten er van. Het is alleen enigszins jammer dat we een gratis sample kregen van de thee waarvan we 250g besteld hadden. Maar verder is het prima.

Proma

TeaBar blijft fijnste theebedrijf

Ze leveren supersnel, hebben groot assortiment wat ook wisselt wat erg fijn is. Ze zijn uniek omdat ze ook een sample bijsturen en snel reageren op vragen.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Ik bestel al jaren mijn thee bij Tea Bar (doorgaans in grote zakken van 1 kg). Steeds heel snelle levering, uitstekend verpakt. Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Warm aanbevolen.

Ze houden zich aan de (bezorg)afspraken en de produkten zijn top.

Snelle levering, uitgebreid assortiment.

Snelle reactie

Eerste tea bar doos was het scharnier kapot . Heb een tweede gekregen was doos boven op beschadigd . En na overleg maar besloten geld terug nemen wat ik eigenlijk wel erg jammer vind . Maar netjes geholpen door Britt

Positief

Dit was de tweede keer dat ik een bestelling heb gedaan. Een artikel was tijdelijk niet op voorraad. Daardoor duurde het langer voordat het geleverd werd. Ik vond dat wel jammer, want het was een cadeau voor een vriend. Toch ben ik tevreden, want ik werd steeds netjes op de hoogte gehouden en ik kreeg ook de optie om de bestelling te annuleren of te wijzigen. Dat heb ik niet gedaan, want ik wilde juist die producten. Het cadeau viel erg in de smaak, dus dat was het wachten wel waard.

Quick delivery but I don’t like the tea

I ordered Earl Grey and Orange Nightfall (decaf Earl Grey mix). The bergamot oil in Earl Grey is too much that it gives you a synthetic feeling. And, you can only taste orange in Orange Nightfall, no other aromas are distinguishable. Tea Bar seems good though. Good information about the tea and quick delivery.

Altijd lekkere thee en goede kwaliteit

Ik was al vaste klant in de winkel. Er zijn alleen 2 dingen jammer; 1 je kunt niet meer zelf ruiken aan de thee om nieuwe smaakjes te ontdekken. Natuurlijk krijg je test zakjes maar dat is niet hetzelfde. 2 jammer dat de bezorg kosten boven een X bedrag niet meer gratis zijn. Verder ben ik heel tevreden en vul ik mijn thee-barretje thuis regelmatig aan.

Snelle en goede kwaliteit

Tot de volgende keer

Heerlijke thee met een volle smaak!

Dit is thee zoals thee behoort te zijn: heerlijk en met een volle, natuurlijke smaak!

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn