Heerlijke thee met snelheid geleverd

Ik deed mijn bestelling laat op vrijdagavond. Deze verwachtte ik pas dinsdag, maar ik kreeg hem zaterdag al binnen! Hoe fijn is dat.

Levering netjes! De thee heerlijk!!!

Prima smaak! Snel! Gewoon erg goed!

Prima kwaliteit voor een scherpe prijs

Ik hou van kwaliteits thee en geen stof afzeefsel in een zakje. Voor deze leverancier eerst de Russische Earl Grey bij de concurrent gekocht maar deze werd telkens duurder en nu zit ik weer op een acceptabele prijs. En met dezelfde kwaliteit.

Heerlijke thee bij je thuis

Ik kende de Ra Ra Raspoetin van mijn werk en wilde hem graag ook thuis kunnen drinken. Heerlijke thee om vrolijk van te worden.

Gewoon goed.

Gewoon goed, goede kwaliteit, goede levering. Niks op aan te merken.

Altijd heerlijke thee

Heerlijke thee voor een eerlijke prijs. Altijd blij met de thee van Tea Bar!

Lekkere ijsthee

Mooi assortiment ijsthee die dan ook nog super lekker zijn. Daarenboven snelle levering.

Heerlijke thee!

Ik bestel al een tijdje losse thee en elke keer krijg ik daar ook een testzakje bij wat ik heel fijn vind. Heerlijke thee. Ik wil niet meer terug naar de simpele zakjes.

Een blijvertje!

Ik bestel hier altijd mijn matcha poeder! Heel erg tevreden, super lekkere matcha. Ik heb hier de zakjes matcha besteld, alsook de duurdere variant in een blikje! Allebei top!

Lekkere thee, goede service

Goede prijs en veel keuze in losse thee. Al lang klant sinds de winkel in Amsterdam. Maar nu vaak online bestellen.

Geen bijzonderheden. Goede bezorging Goede kwaliteit

Ik bestel graag mijn losse thee bij Teabar

Snelle levering en nog veel belangrijker heerlijke thee.

Hennep thee is echt amazing

Hennep thee besteld, meen dat deze nu uit het assortiment is gehaald, hoop dat dit verandert. Ik vond de thee niet alleen super lekker maar werd er ook rustig van. Geleidelijk ontspanning. Hoop dat deze thee terug in het assortiment komt!

Lekkere thee

Al jaren klant, nooit teleurgesteld

Heerlijke tea

Heerlijke tea vooral de Lemon Chai. Snelle levering.

zeer snelle levering en lekkere thee

zeer snelle levering en lekkere thee

Lekker en snel bezorgd.

Supersnelle heerlijke thee,bedankt weer!

Heerlijke thee

Mijn favoriet rooibos met lemon en vanille. Onweerstaanbaar.

Goede wijn behoeft geen kransen

Wat kan ik hierover zeggen. Aanbod, snelheid, smaken te over. Gewoon top. En ... smaken verschillen.

Heerlijke thee, super service

Wat een heerlijke thee. Heerlijke geur en smaak. Al verschillende soorten geprobeerd. De notendroom blijft favoriet.

Snelle service, heerlijke theetjes

Elke keer weer een traktatie om jullie thees te drinken en uit te proberen. Tea for me zaaaaalig

Goede prijs/kwaliteitverhouding, heerlijke melanges en zeer goede service

Mooie kwaliteit en snel in huis!

Heerlijke theetjes en snelle levering

Genoeg soorten thee met veel smaak! Keuze zat maar de theetjes zelf raak je niet zat! Omschrijvingen zijn kloppend. Handige sluitzakken of clipjes bij elk zakje thee zou wel top zijn.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn