Wederom snelle levering en heeeeerlijke thee!

Perfect!

Goede snelle service

Lekkere thee snelle levering

Ik heb de Tea Bar ontdekt toen ik logeerde in een hotel in Maastricht, sindsdien bestel ik regelmatig deze lekkere thee : Rooibos Almond Latte heerlijk ! Ook de andere zijn heerlijk bijvoorbeeld: Doe Chill Bio is een heerlijke avond thee.

Lekkere thee en goeie service

Thee word altijd op tijd bezorgd en zelfs met een gratis sample om een nieuwe smaak te proberen. Kwaliteit van de thee is ook goed op orde en ze hebben erg veel opties.

Super lekkere en betaalbare thee. Heerlijk!

Ideaal voor de theeliefhebber.

Heerlijke thee. Duidelijke beschrijving op de website. Super snelle levering. Vandaag bestellen is morgen genieten!

Mijn go to shop voor verse thee

Lekkere en originele theetjes en goede service. Ik ben fan.

Fijne en overzichtelijke site Snelle levering en t belangrijkste heerlijke producten.

Prachtige thee, veel informatie

Veel informatie op de site, en ook op de labels op de theezakken zodat ik nooit vergeet hoe lang de thee moet trekken :)

super service, snel en perfect verpakt

Super service

Snel geleverd en precies wat je besteld hebt.

heerlijk!

super lekkere smaken.

hartstikke goed

snelle afhandeling en thee die een ander niet heeft.

De tea bar doos voor 16 theeblikjes vind ik van slechte kwaliteit, het scheiding plankje in de doos was al los gelaten van de lijm. Erg jammer voor dat geld had ik wel iets betere doos verwacht. De bamboe doos van pickwick is veel steviger. Verder heerlijke thee.

Erg lekker thee

De thee ruikt heel lekker en smaakt heerlijk.

Top bedrijf

Top bedrijf met veel verschillende soorten en smaken thee voor ieder wat wils

Snele levering

Heerlijke thee, goed, netjes en snel geleverd.

Aanrader !!

Duidelijke website, goed op de hoogte van leveringsproces, snelle levering, goede kwaliteit.

Veel keuze, heerlijke theesoorten en snelle levering

Thee drinken is weer genieten

Heerlijke thee, ik had een doos met allerlei smaken. Een flinke uitgave in 1 keer, maar je hebt niet veel thee nodig voor een heerlijke kop en als een kind in een snoepwinkel zoek ik elke dag weer een nieuw smaakje uit. De doos waar het in zit is van ongelakt hout, die ziet er over een tijdje niet meer uit, verwacht ik en zelf lakken ben ik niet zo handig in. verwacht ik. wat mij betreft een verbeterpuntje.

Hele snelle service!

Altijd hele lekkere thee en heel snel geleverd. Meestal de dag na je bestelling al binnen!

heerlijke thee

Ben heel erg blij met de thee van Tea Bar. Heb altijd ongeveer vier soorten in huis (3 vaste en een probeerthee). De kwaliteit is goed en de thee is erg lekker. Een klein verbeterpuntje is het vulmiddel in de verpakking: is hier een milieuvriendelijker alternatief voor?

Tea Experience

I'm not an avid tea drinker, and got Orange Nightfall as a present. Against all expectations, I really appreciated its taste, and I'm now mixing it with my espresso to brew a spicy cup of coffee (this might go too far for some of you)! Double decaf, even though it's black tea. In fact, I liked this combination so much that I ordered two large bags of the same. Delivery was super fast. Five stars!

prachtige producten goed en snel geleverd

Mooie theetjes en assortiment. Theebeker zelf al een keer voor mezelf gekocht nu als kado voor een vriendin

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn