Professioneel firma

Heel goede ervaringen.

snel

om smaken te proberen vind ik de hoeveelheid van 100gr erg veel. verder erg tevreden over de versheid, verpakking en verzending

Prima thee, snelle levering, soms beetje prijzig, maar geld waard

Altijd op tijd geleverd, en leuk dat je een proefexemplaar van een willekeurige thee meegestuurd krijgt bij je bestelling. Tot nu toe nog geen dezelfde smaak ontvangen, dus dat doen ze goed. Prijzen zijn redelijk marktconform, soms ietjes meer dan anderen, maar voor die paar dubbeltjes extra vind ik het wel prima. Enige minpuntje is dat mijn favoriete thee (black beauty) uit het assortiment gehaald lijkt.

Echt een genietmoment met deze lekkere thee!

Ik ben echt fan van de notendroom, marsepein, appeltaart en rooibos Chai. Ik heb nog niet alle smaken ontdekt, maar tot nu toe bevalt het heel goed!

Top producten

Pas mijn bestelling ontvangen en al meteen geproefd en zeer lekker ,echt tevreden .

niet blij mee

Er was geen hennep thee meer en dan is het fijn als die uit de webwinkel gehaald wordt zodat ik die niet kan bestellen en betalen! Ook heb ik dat geld nog niet terug.

Mooi overzicht / aangepaste hoeveelheid / snelle levering

Over alle producten die ik heb besteld tot nu toe erg tevreden! Erg lekkere thee :)

Het skinny tea pakket besteld, en chai tea! Beide erg lekker

Zeer klantvriendelijk en goede hulp bij keuze

Zeer klantvriendelijk en goede hulp bij keuze

Fantastisch!

Snelle levering, heerlijke thee! Super dat er zo veel samples zijn om een nieuwe smaak te proberen!

Thee om bij weg te dromen

De thee van teabar smaakt als geen ander Heb nu al verschillende soorten uit geprobeerd de één smaakt nog beter als de ander maar bij elke soort blijft de smaak Op mijn tong hangen en droom ik daar helemaal bij weg buitengewoon lekker Dus beste mensen bestel u thee bij teabar Je zult er geen spijt van krijgen en ik kan het weten

Heerlijke thee!

Ik was op zoek naar een winterthee en heb deze ook gevonden bij teabar. Snelle levering, dus snrl genieten thuis!

Geweldige kwaliteit thee met supersnelle levering

Groot assortiment thee van geweldige kwaliteit. Duidelijke website waarin alle thee en accessoires goed overzichtelijk weergegeven zijn. Levering is ook snel en goed verpakt. Top!!

Lekkere thee en snelle levering!

Heb een aantal Tea Bar theesoorten standaard in huis. Een aantal waren op dus besteld en al de volgende dag in huis. Ik kan ze dus weer fijn drinken en schenken aan gasten!

Besteld en volgende dag gelijk al binnen! Helemaal super, ben daar heel blij mee. En de thee is ook heerlijk.

Ik ben inmiddels vaste klant...heerlijk!

Ik geniet van alle thee'tjes. Speciaal een kast voor ingericht. Als je het deurtje opendoet komen de geuren je tegemoet. Nu weer wat fruitige theetjes ingeslagen... Maar vergeet nooit de applepie smaak. Trouwens vandaag besteld, morgen in huis.... Aanrader....echt!

Heerlijke thee, goede en snelle service.

Mijn ervaring met de teamarts is altijd erg goed: de thee is heerlijk (carpe doen bio, lady grey en rooibos hamam). De service is goed en de levering is snel.

Echt super lekkere thee

Snelle levering, goed verpakt en heerlijke thee.

Zeer goed!

‘s Avonds rond 21.00 thee besteld en deze werd al de volgende dag geleverd! Hij was zo lekker, dat ik meteen meer besteld heb en ook deze bestelling werd meteen de volgende dag bezorgd. De smaken zijn heel mooi in balans en de verpakking ziet er leuk uit, dus als kadootje leuk om te geven. De website is duidelijk en geeft extra informatie. Kortom: een mooi concept met een hoge kwaliteit thee!

No bull, fast delivery.

Heerlijke thee en snelle levering! Super dus!

De beste thee.

Ik bestel al jaren bij de teabar. Er is voor mijn geen andere leverancier van thee dan de teabar. Goede service en altijd snel geleverd. De thee heeft de perfecte smaak en veel variatie in soorten waardoor ik vaak wissel in mijn thee assortiment. Zodat ik alle smaken kan proberen.

Netjes geleverd, lekkere thee

Snel en netjes geleverd, lekkere thee ontvangen en de extra sample is een leuke bonus!

Snelle levering. Eerste indruk goede thee

Fijn dat er goed omschreven staat wat er in de thee zit. Ook de recensies eronder zijn fijn. Jammer dat de boxen uitverkocht waren toen ik bestelde. Hele snelle levering

Fantastisch!

Snelle levering; de volgende dag in huis. Duidelijke communicatie via mail en niet te vergeten: de heerlijkste thee!

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn