Heerlijke theesoorten tegen redelijke prijzen

Ik ben sinds een jaar een enthousiaste klant van de Tea Bar, ze verkopen erg lekkere theesoorten. Naast de 'standaard' thee verkopen ze ook redelijk unieke theemixen. De notenboom van Tea Bar is terecht befaamd, de varianten van andere theeverkopers zijn in mijn beleving minder smaakvol. Ook erg prettig is dat je op hun website ook kan zoeken naar suikervrije theemixen. Hun spaarprogramma is royaal te noemen. Verzending is super snel.

Elke bestelling is telkens weer een feestje!

En elk kopje thee ook!

Heerlijke thee, snelle levering

Ik bestel al enkele jaren thee bij Tea Bar, ze hebben heerlijke smaken en een enorme keuze. Bestellingen worden altijd snel geleverd. Het verpakkingsmateriaal is milieuvriendelijk wat een mooie bijkomstigheid is. Bij de bestelling zat ook een sample, altijd leuk een verrassing.!

Uitstekend tevreden!

Prima thee soorten, handig verpakt en altijd keurig en op tijd bezorgd, zeker de fiets bezorging.

Lekkere thee snel geleverd

Ik vind de thee van tea bar de beste, bestel nergens anders meer!

Heerlijke thee, goede service

Ik ben nu al een paar jaar vaste klant bij de Tea Bar. De thee is heerlijk, de service is perfect en de prijs is prima. Voor je het weet heb je je heerlijke thee in huis en kun je weer genieten.

Leuke webshop met veel keuze

Ik kende de site nog niet en ben zeer tevreden. Bestelling was heel netjes verpakt en er zat zelfs een gratis proefzakje thee bij. Geleverd binnen aangegeven levertijd. Ik ben tevreden :)

Een van de weinige winkels die vandaag besteld morgen in huis waar maakt

Helemaal prima

De lekkerste losse thee

Heerlijke losse thee, altijd een feestje als het bezorgd wordt.

Goed genoeg

Alles bliksemsnel geleverd en mooi verpakt.

Zoals altijd heerlijke thee en vlotte levering.

Netjes verpakt, snel bezorgd en heerlijke thee

Snelle bezorging, netjes en goed verpakt en heerlijke smaken thee.

Lekkere thee snel geleverd

Jammer dat de verpakking net niet helemaal goed dicht was, waardoor er wat thee in de doos zat

Heel betrouwbaar en snelle levering. Helemaal tevreden!!

Heel betrouwbaar en snelle levering. Helemaal tevreden!!

Alles ziet er goed uit. Wel jammer dat er op t label van t zakje niet staat waar t voor is. Bijv. Super woman is goed voor weerstand.

Lekkere thee en zeer snel geleverd

Heb heel lang gezocht naar deze Rooibos-Aardbei. Heerlijke frisse thee. Ik ben er blij mee.

snelle en nette levering

netjes ingepakt en snel geleverd, echt een aanrader!

Zeer snelle levering van heerlijke thee.

Op dezelfde avond van bestellen is de thee verstuurd. De volgende middag was de bestelling in huis!

Heerlijke thee snel geleverd

Na bij een vriend enkele van de thee opties gedronken te hebben, heb ik zelf ook thee aangeschaft bij tea bar. Vooral de notendroom valt hier erg in de smaak. Levering is altijd op tijd en vaak krijg je ook een sample bij je bestelling waarmee je weer een nieuwe thee kunt ontdekken. Enige nadeel is momenteel de beschikbaarheid van de thee, verder erg tevreden.

Zeer snelle service

Top! ‘S avonds laat besteld en de dag erop ontvangen met de post. Heel fijne service, bedankt!

Lekker tea!

Ik heb theezeef en tea gekocht. Goede theezeef en erg lekker thee. Ik ben blij met the Tea Bar!

Niet geweldig

De thee zeef sluit niet goed dus had ik alles los in mijn glas.

Lekker en snel geleverd

Mijn favoriete theetjes

Goed duidelijk en snel in huis top

Lekkere thee soorten. Leuk dat er nog een proefmonster bij zat. Die ga ik zeker ook proberen. Zeer tevreden

Lekkere thee, snelle levering

Al heel lang op zoek naar de juiste losse thee. Hier kon ik een paar proefpakketjes bestellen, en de goede zat er tussen. Dus bij de tweede bestelling gelijk maar wat meer besteld, en mooie opbergblikjes erbij. Snelle levering ook. Heel tevreden!

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn