De theedoos werd snel en zeer goed verpakt bezorgd. Inhoud was verrassend in positieve zin. Mooie houten doos, mooie theedoosjes, veel variatie.

Lekkere thee en zeer snel geleverd

Tea-tastic

Twee soorten thee besteld, superwoman en pink fizz, voor een vriendin haar verjaardag. Beide erg lekker! Makkelijk besteld en zo in huis. Ik zal hier zeker vaker iets bestellen.

Heerlijke thee! Fantastische service!

Heerlijke thee! Fantastische service!

Top !

Geweldig lekkere thee! De service is prima, altijd netjes op tijd geleverd. Altijd prima in orde. Top !

Zeer vlotte service.

Alles verliep heel vlot en tevreden van het materiaal.

Heel snel en altijd goed!

Ik drink veel koude thee en met White Delight wat munt en gember is dat een lekkere kombinatie vind ik.

Heerlijke thee

Lekkere thee. Vooral fan van de detox theetjes. Ook de skinny collectie besteld en ook lekker en minder hongergevoel. Er zat 1 blikje te weinig in de bestelling. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik snel reactie dat ze het laatste blikje op zouden sturen.

Helemaal goed

Snelle bezorging. Heerlijke producten

Heerlijke thee en grote keuze

Altijd goede kwaliteit en snelle levering. Inmiddels is mijn buurman ook een teabarjunkie en bestel ik 2 kilo per keer

Heerlijk genieten van biologische theeën

Ik geniet elke dag van een heerlijke Kop thee heb 7 verschillende keuzes..Ben blij met de service

Snelle levering,

Altijd betrouwbaar in levering en contact

Mijn bestelling wordt altijd netjes volgens de standaard levertijd bezorgd. De bestellingen kloppen en wat contact betreft vind ik dat dat ook netjes gaat. En de thee natuurlijk. Die is heerlijk en voor ieder wat wils!

Heerlijke thee en snel verzonden

Pakket volgende dag al in huis en een sample van een thee erbij.

Prachtig product snelle service

Heel content mee

Super snel en duidelijk!

Super snel en duidelijk!

heerlijke thee

Beschrijving van de smaak mag nog wel wat beter

Wauw, wat een verwennerij!

Ik had de collectie bestsellers besteld, werd geleverd in een mooi doosje en met een gratis sample! Heerlijke thee, al heb ik zeer nog niet allemaal geproefd. Een kadootje voor jezelf! In de doos zaten zetmeelkorrels; daar heeft mijn zoontje zich nog uren mee vermaakt. Wat mij betreft had de verpakking nog eenvoudiger gemogen: een etiket op de doos was ook prima geweest.

Verrassend

Rook lekker was goed verpakt ,een extra theetje leuke verrassing. Smaak was echt lekker

geweldig. goede service. snel geleverd.

Goed contact gehad, dus goede service. En super snel geleverd.

goed geregeld

ik ben gelijk enthousiast gaan bestellen en zag pas later in de mail dat ik een code had gekregen voor de eerste bestelling.Is deze voor de voor de volgende bestelling te gebruiken?

Lekker thee

Great tea and reasonable prices

Hele goede en snelle service en heerlijke smaken thee!!!

Fijne service en veel soorten thee tot nu toe smaakt alles erg goed, zeker een aanrader, ik drink nu veel meer thee dan eerst. Aan mij hebben ze zeker een vaste klant!

Superlekker

De lekkerste theesmaken zo bij je thuis.

Altijd weer prima

Snelle levering, altijd lekkere thee.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn