Heel betrouwbaar en snelle levering. Helemaal tevreden!!

Heel betrouwbaar en snelle levering. Helemaal tevreden!!

Alles ziet er goed uit. Wel jammer dat er op t label van t zakje niet staat waar t voor is. Bijv. Super woman is goed voor weerstand.

Lekkere thee en zeer snel geleverd

Heb heel lang gezocht naar deze Rooibos-Aardbei. Heerlijke frisse thee. Ik ben er blij mee.

snelle en nette levering

netjes ingepakt en snel geleverd, echt een aanrader!

Zeer snelle levering van heerlijke thee.

Op dezelfde avond van bestellen is de thee verstuurd. De volgende middag was de bestelling in huis!

Heerlijke thee snel geleverd

Na bij een vriend enkele van de thee opties gedronken te hebben, heb ik zelf ook thee aangeschaft bij tea bar. Vooral de notendroom valt hier erg in de smaak. Levering is altijd op tijd en vaak krijg je ook een sample bij je bestelling waarmee je weer een nieuwe thee kunt ontdekken. Enige nadeel is momenteel de beschikbaarheid van de thee, verder erg tevreden.

Zeer snelle service

Top! ‘S avonds laat besteld en de dag erop ontvangen met de post. Heel fijne service, bedankt!

Lekker tea!

Ik heb theezeef en tea gekocht. Goede theezeef en erg lekker thee. Ik ben blij met the Tea Bar!

Niet geweldig

De thee zeef sluit niet goed dus had ik alles los in mijn glas.

Lekker en snel geleverd

Mijn favoriete theetjes

Goed duidelijk en snel in huis top

Lekkere thee soorten. Leuk dat er nog een proefmonster bij zat. Die ga ik zeker ook proberen. Zeer tevreden

Lekkere thee, snelle levering

Al heel lang op zoek naar de juiste losse thee. Hier kon ik een paar proefpakketjes bestellen, en de goede zat er tussen. Dus bij de tweede bestelling gelijk maar wat meer besteld, en mooie opbergblikjes erbij. Snelle levering ook. Heel tevreden!

De theedoos werd snel en zeer goed verpakt bezorgd. Inhoud was verrassend in positieve zin. Mooie houten doos, mooie theedoosjes, veel variatie.

Lekkere thee en zeer snel geleverd

Tea-tastic

Twee soorten thee besteld, superwoman en pink fizz, voor een vriendin haar verjaardag. Beide erg lekker! Makkelijk besteld en zo in huis. Ik zal hier zeker vaker iets bestellen.

Heerlijke thee! Fantastische service!

Heerlijke thee! Fantastische service!

Top !

Geweldig lekkere thee! De service is prima, altijd netjes op tijd geleverd. Altijd prima in orde. Top !

Zeer vlotte service.

Alles verliep heel vlot en tevreden van het materiaal.

Heel snel en altijd goed!

Ik drink veel koude thee en met White Delight wat munt en gember is dat een lekkere kombinatie vind ik.

Heerlijke thee

Lekkere thee. Vooral fan van de detox theetjes. Ook de skinny collectie besteld en ook lekker en minder hongergevoel. Er zat 1 blikje te weinig in de bestelling. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik snel reactie dat ze het laatste blikje op zouden sturen.

Helemaal goed

Snelle bezorging. Heerlijke producten

Heerlijke thee en grote keuze

Altijd goede kwaliteit en snelle levering. Inmiddels is mijn buurman ook een teabarjunkie en bestel ik 2 kilo per keer

Heerlijk genieten van biologische theeën

Ik geniet elke dag van een heerlijke Kop thee heb 7 verschillende keuzes..Ben blij met de service

Snelle levering,

Altijd betrouwbaar in levering en contact

Mijn bestelling wordt altijd netjes volgens de standaard levertijd bezorgd. De bestellingen kloppen en wat contact betreft vind ik dat dat ook netjes gaat. En de thee natuurlijk. Die is heerlijk en voor ieder wat wils!

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn