Altijd goed

Altijd goed en heerlijk

Fijne website, snel en makkelijk bestelproces. Levering snel! Helemaal top!

Snelle levering van heerlijke thee!

Gelukkig kon ik na mijn bestelling weer snel genieten van de heerlijk thee van Teabar.

Heerlijke thee en super snel bezorgd!

Lekker thee soorten en snelle bezorging. Ik had mijn nieuwe thee de volgende dag al in huis. :)

's avonds op de bank besteld, de avond erna al genieten van een heerlijke kop thee

De blends die de Tea Bar samenstelt zijn echt fantastisch!! Ik ben een echte theeleut en met verschillende potjes losse thee in de kast is het telkens weer een feestje. De kwaliteit is top en de prijs absoluut naar verhouding.

Heerlijke thee

Er was veel niet op voorraad waardoor het lastig is om alle smaken die je graag wilt te bestellen. Waarschijnlijk heeft dit met corona te maken dus ik begrijp het wel. Blij dat mijn nieuwe smaakjes nu in huis zijn en mijn 'kist' nu helemaal gevuld is met mijn favoriete smaakjes!

Blij deze online shop te hebben gevonden

Snelle levering, heel goede kwaliteit, helaas momenteel sommige producten niet leverbaar

heerlijk

ik heb voor mijn b en b deze heerlijke thee besteld. En natuurlijk eerst geproefd zelf. Dit is thee van zeer goede kwaliteit en een feest om te drinken. Zal in de toekomst zeker meer bestellen.

Heerlijke verse thee en snelle service

Snelle bezorging toppie en lekkere thee

Heerlijke thee, snelle levering

Al jaren groot fan van deze winkel. Voorheen in de Haarlemmerstraat, nu met de webshop. Eigenlijk best dure thee, maar zoooooo heerlijk!

Prima Snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit

Tot nu toe hele goede ervaring.

Heerlijke thee, snel binnen

Altijd al fan van Tea bar geweest in de Haarlemmerstraat, baalde dat ze er niet meer zaten. Maar nu; weer online, snel besteld en bezorgd!

Snel, Goede Prijs, Goede Thee

Verschillende BIO thee besteld. Kwaliteit is altijd een verassing bij een (voor mij) nieuwe theewinkel, maar die is goed! Ik heb besteld; Yoga Spirit BIO - Deze is niet mijn smaak helaas, ziet er wel erg goed uit. Oh Happy Day BIO - Super geurig en lekker, ziet er ook top uit! Rooibos BIO - Erg goede rooibos Black Darjeeling First Flush BIO - Hele goede Darjeeling, boven verwachting aangezien de prijs erg netjes is. Ook een sample van bosvruchten thee meebesteld en die is ook goed! Daarnaast een zakje Sencha thee gekregen, deze heb ik nog niet geopend.

Heerlijke thee

Snel geleverd, goede keuzes

Heerlijke thee en snelle levering.

Leuke site met heerlijke thee

Vriendelijk en service gericht als er iets fout gaat Kortom bestel hier je heerlijke thee

Heel makkelijk te bestellen en fijne producten

Hele fijne site om te bestellen, duidelijke uitleg op de producten en hele fijne soorten thee

Very nice tea

I would like to order again

Top en snel geleverd

Alles was goed

Snelle correcte levering

Lekkere thee mengelingen

Heerlijk

Heerlijke thee en snelle levering

Top service snelle levering

Vragen worden netjes beantwoord. Levering is snel en correct. De thee is heerlijk. Van fervent koffie drinker. Nu een fervent theedrinker.

onwijs lekker!

lekkere thee allemaal, vooral de pink fizz is favoriet bij ons thuis!

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn