Super snelle service en heerlijke thee

De keuze is reuze, 8 bakjes te vullen, maar zoveel keus... de 8 die ik heb gekozen zijn allemaal heerlijk, alleen viel het aantal walnoten in de green walnut tegen, welgeteld 1 in het hele zakje.. neemt niet weg dat de smaak heerlijk is. Hele snelle service en keurig verpakt. Ik kom zeker terug om andere smaken uit te proberen als deze op zijn!

Snelle Levering, Lekkere Thee!

Ik heb jaren geleden milky oolong op in Schotland, maar kon het nergens in de winkels vinden in Nederland. Gelukkig had Tea Bar hem wel! Hij ruikt iets anders, maar de smaak is volgens mij gewoon hetzelfde. Ik ben hartstikke tevreden! Vind het ook leuk dat ik een gratis sample erbij heb gekregen :)

GEWELDIG!

Ik heb meerdere theetjes besteld en ik ben in love. Ik had besloten om in 2021 veel minder koffie te gaan drinken. Daarnaast volg ik ketogeen dieet dus ik eet geen suiker. Ik drink enkel water, koffie (veel minder) en dus thee. Eerst dronk ik 6 koppen koffie op een dag. Nu drink ik er 1 in de ochtend en de rest van de dag drink ik heerlijke theetjes van Tea Bar. Ik vind het geweldig! ;)

Snelle levering en heerlijke thee!

Zeer duidelijk welke thee ik kan drinken tijdens de zwangerschap

Op 20 uur in perfecte staat geleverd. Lekkere mengelingen.

Snelle service, heerlijke thee!

Heerlijke verse thee. De probeerzakjes zijn ook top

Uitstekend!

Supersnelle levering van de producten, vrijdagavond besteld en zaterdagochtend in huis! Daarnaast ruime keuze in het assortiment en heerlijke thee. Kortom echte aanrader, ga zeker vaker bestellen!

Thee kopen via Tea Bar is een makkie met de zoekoptie

Tea Bar verkoopt ongelooflijk veel thee. Dankzij de zoekoptie vind je heel makkelijk de thee die voldoet aan je wensen. Daarnaast krijg je ook nog eens een gratis sample bij je bestelling. Op die manier maak je kennis met thee, die niet je eerste eigen keuze is maar wel érg lekker kan zijn!

Lekkere koffie, snel in huis

Teabar is scherp geprijsd en verzend je bestelling snel. Ook spaar je punten voor korting op je volgende bestelling. Hele fijne (web)shop om je koffie en thee te bestellen.

Snelle levering en heel lekkere thee

Ik wilde graag zoveel mogelijk nieuwe smaken van losse thee uitproberen en heb daarom het proefpakket met 10 soorten gekocht. Daarnaast kocht ik ook nog een pakketje met 2x pu erh thee, pepermunt thee en verveine. Tot nu toe heb ik er nog geen gehad die niet lekker is en ben nu bij smaak 4. Ook kreeg ik nog een gratis sample, die was echter voor een smaak die ook in het pakket zit. En toch, het is het gebaar. Ik ben tevreden en geniet elke dag van die lekkere thee.

Lekkere thee, goed geprijsd, vandaag besteld , morgen bezorgd!

Super service!

Er was iets mis gegaan met de betaling. Na contact via Whatsapp was het binnen 24 uur geregeld en kon ik van mijn thee genieten.

De bestelling werd correct en snel geleverd.

Super lekkere thee en goeie service

Echt een aanrader ruime soort aan thee en een goeie service

Snel en voordelig

Sneller dan verwacht, keurig verpakt, mooi geprijsd.

Heerlijk om online eenvoudig je favoriete thee te kunnen bestellen of nieuwe te ontdekken. Snelle levering

Snelle levering - prima!

Aan te raden, leuke winkel en de thee is lekker. :-)

Heerlijk!

Top thee!

Heerlijke thee en snelle levering

De thee is heerlijk. Ondanks de drukte bij de bezorgdiensten is het snel geleverd.

Fijne website, snelle levering

Ik heb 3 losse theetjes besteld en inmiddels alledrie geproefd. Heel lekker! En precies wat ik had verwacht.

Heel tevreden

Snel geleverd, producten ruiken en smaken heel lekker en zelfs nog een lekkere sample van een thee ontvangen! Ik ben tevreden.

Snelle service lekker thee

Heerlijke thee. Beetje zoeken naar de juiste verhouding.

Super snel, veel variatie en goede qualiteit

Savonds laat besteld, volgende dag al in huis. Duidelijke beschrijving van de theetjes. Heb veel verschillende thee besteld om te proberen. 100 gr is daarvoor ruim voldoende.

Heerlijke thee

Heerlijke thee en snelle levering. Aanrader!

Snel en goed

Snelle levering. Erg tevreden over de producten!

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn