Snel en goed!

Duidelijke omschrijving op de website. Snelle levering. Lekkere thee!

Snel

Heerlijke thee en super snel bezorgd

Snelle levering, goede verpakking. Prima produkten. Gewoon niets om op aan te merken!

Snelle levering, goed en netjes verpakt. Proefzakje erbij. Helemaal goed!

Echt betere thee dan die van de supermarkt

Wij hebben thuis zo’n 25 soorten losse thee. Als je ze donker bewaart, zijn ze na twee jaar nog steeds lekker. Maar de meeste zijn al veel eerder op. Aanrader!

Snelle en vlotte service

Ruime keuze op we de site. Vlotte en heel snelle levering naar België. Lekkere thee & tevreden over de bestelling.

Razendsnelle levering!

Vrijdag avond rond 9 uur besteld, zaterdag ochtend al om 11 mijn bestelling gekregen plus een gratis sample. Super goede service!

Snel en heerlijk!

Snelle levering en altijd heerlijke thee! Proefpakket met chai thee viel wat tegen in smaak voor mij. Veel te heftig in vanille in de smaak die ik heb geproefd tot nu toe. Mja gelukkig een proefpakket en geen hele zak!

Niet meer wat het geweest is

Sinds de verhuizing is Teabar niet meer wat het geweest is. Weinig leuke acties meer en weinig vernieuwend helaas. Ik ben inmiddels overgestapt op een andere thee winkel. Als je nog nooit losse thee hebt gehad is het wel een leuke webshop

Snel geleverd, goede service

Mijn bestelling was snel geleverd en ik kreeg er als verassing een thee-sample bij!

Prima heerlijke thee goed ontvangen plus leuk proef zakje erbij. Genieten

Thee en levering in perfectie

Ik ben helemaal in de wolken van jullie Notendroom thee, in de thee2 zakjes. De levering en het contact is beter dan goed.

Great quality teas

Teas are excellent in taste and variety. However, in order to be more sustainable I will give 5 stars when the tea packs are completely plastic free, and even better if the paper bags are from recycled paper. I store the teas in glass pot and I supposed that most of the use do the same.

Verrassend lekkere thee, snel in huis

Omdat de first flush darjeeling thee bijna overal was uitverkocht kwam ik al zoekend op de website van Teabar terecht. Om gewoon eens te proberen ook nog groene Power Thee besteld, die verrassend lekker fris bleek te zijn. Alles was snel in huis, dus super tevreden!

Heerlijke thee

Ik was altijd een koffiedrinker maar door deze heerlijke thee ben ik het steeds meer gaan waarderen. Heb nu meerdere smaken in huis en als de Kids uit school komen maken we er een mini high Thea van. Ieder zijn eigen smaakje. Top!

Blij met mijn aankoop! Bezorging was snel

Heerlijke thee

Was alweer even geleden dat ik bij Teabar thee had besteld en heb meteen weer 2 heerlijke thee besteld. Notendroom is en blijft favoriet. Thee werd snel geleverd en kon alweer gauw genieten van de heerlijke smakende en geurende thee.

Besteld en supersnel geleverd! Prima service!

Voor de verjaardag van mijn vrouw hier een bestelling geplaatst. De volgende dag geleverd! En nog een mooie attentie erbij!

De thee is prima en werkt goed

Weer heerlijke thee vlot geleverd

We hebben een paar nieuwe soorten geprobeerd met wat oude getrouwe. Is allemaal in de smaak gevallen. Vlot geleverd.

Super snelle levering!

Makkelijk online bestel process en super snelle levering. Zelfs nog een kleine verrassing erbij :) Ik ben tevreden!

Snelle levering en heerlijke thee!

Voor het eerst heb ik bij tea bar besteld. Ik ben onder de indruk van de snelle levering en nog niet alle thee geprobeerd maar de eerste indruk is super.

Heerlijke kruidenthee Snelle levering Bijzonder vriendelijke en professionele klantenservice

Ik word altijd super blij van de thee. Heerlijk wat een.geweldige smaken. En het leuke is er zit altijd een verrassing zakje thee bij om uit te proberen. Ik hou er van.

Heerlijke thee, snelle levering!

Op de site de thee gevonden die ik zocht + interessante nieuwe smaken. Na bestelling supersnelle levering. Helemaal goed.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn