Verrassend lekkere thee, snel in huis

Omdat de first flush darjeeling thee bijna overal was uitverkocht kwam ik al zoekend op de website van Teabar terecht. Om gewoon eens te proberen ook nog groene Power Thee besteld, die verrassend lekker fris bleek te zijn. Alles was snel in huis, dus super tevreden!

Heerlijke thee

Ik was altijd een koffiedrinker maar door deze heerlijke thee ben ik het steeds meer gaan waarderen. Heb nu meerdere smaken in huis en als de Kids uit school komen maken we er een mini high Thea van. Ieder zijn eigen smaakje. Top!

Blij met mijn aankoop! Bezorging was snel

Heerlijke thee

Was alweer even geleden dat ik bij Teabar thee had besteld en heb meteen weer 2 heerlijke thee besteld. Notendroom is en blijft favoriet. Thee werd snel geleverd en kon alweer gauw genieten van de heerlijke smakende en geurende thee.

Besteld en supersnel geleverd! Prima service!

Voor de verjaardag van mijn vrouw hier een bestelling geplaatst. De volgende dag geleverd! En nog een mooie attentie erbij!

De thee is prima en werkt goed

Weer heerlijke thee vlot geleverd

We hebben een paar nieuwe soorten geprobeerd met wat oude getrouwe. Is allemaal in de smaak gevallen. Vlot geleverd.

Super snelle levering!

Makkelijk online bestel process en super snelle levering. Zelfs nog een kleine verrassing erbij :) Ik ben tevreden!

Snelle levering en heerlijke thee!

Voor het eerst heb ik bij tea bar besteld. Ik ben onder de indruk van de snelle levering en nog niet alle thee geprobeerd maar de eerste indruk is super.

Heerlijke kruidenthee Snelle levering Bijzonder vriendelijke en professionele klantenservice

Ik word altijd super blij van de thee. Heerlijk wat een.geweldige smaken. En het leuke is er zit altijd een verrassing zakje thee bij om uit te proberen. Ik hou er van.

Heerlijke thee, snelle levering!

Op de site de thee gevonden die ik zocht + interessante nieuwe smaken. Na bestelling supersnelle levering. Helemaal goed.

uitstekend

Snelle levering, heerlijke tea, grote keuze

Heerlijke thee snel en keurig verpakt geleverd

De bestelde thee soorten smaken heerlijk en worden snel en keurig verpakt afgeleverd. Absoluut tevreden. Een aanrader!

Hele snelle levering en super lekkere thee!

De bestelling was goed verpakt en snel in huis. De thee is heerlijk!

Niet wat ik verwacht had

Al een tijdje bestel ik een groot deel van mijn thee via Tea Bar. Maar het lijkt alsof jullie onlangs wat dingen veranderd hebben. Jullie hadden een groter aanbod aan biologische theeën. Ook verpakking jullie de thee op een andere manier. Ik ontving een flinke doos met heel veel plastic vulmateriaal, terwijl dat niet nodig is. Heel erg jammer.

Het ziet er goed uit en problemen worden snel opgelost

De opbergkist had een barst in het deksel, maar hier werd snel een oplossing voor geregeld. De opbergkist met bakjes thee is erg handig en ziet er ook netjes uit. voorlopig genoeg voorraad en keuze.

Heerlijke thee.

Wij genieten elke keer weer van de heerlijke thee. Snelle service en een overzichtelijke website.

Uiterst klantvriendelijk en kwaliteit producten.

Erg fijne communicatie, alles wordt duidelijk overgebracht. Rijkelijk aanbod aan thee soorten en super dat je ook samples kan kopen om een thee uit te proberen voor je aan een grotere hoeveelheid start. Sinds mijn eerste aankoop ben ik gestopt met thee van de supermarkt! Teabar is 100x beter en lekkerder. Meerdere vrienden waren ook blij verrast!

Erg klantvriendelijk

Ik had een niet bestelde thee in mijn bestelling en na een telefoontje is de niet geleverde thee meteen verzonden en mag ik de niet bestelde thee houden!

Voor de eerste x besteld , heerlijke thee

Al langer klant bij Teabar en altijd tevreden.

Heerlijke thee :)

Heerlijke thee; veel opties, en goede bezorging. Tips voor bereiding per thee soort zijn ook erg handig!

Heerlijke thee en supersnel in huis!

Wat een lekkere thee en zo'n groot assortiment! Ik ben fan. Ik vind het ook heel fijn, dat de thee nu in papieren zakjes verpakt wordt (ipv plastic). En altijd leuk om een proefzakje van een andere smaak te krijgen.

betrouwbaar en correct

snelle levering, mooie en heerlijke producten die netjes verpakt werden geleverd.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn