Snelle levering van heerlijke thee!

Zoals altijd is de bestelling van de tea bar weer snel binnen. Netjes verpakt, ben weer erg blij met de thee!

Snelle levering, lekkere thee. Meer Sample opties zou fijn zijn en misschien wat meer leuke mokken/glazen.

Altijd verse producten en heerlijke thee!!!

Service is snel de thee is heerlijk en altijd een proefpakketten bij je bestelling !!!

Heerkijke thee

Suoer lekkere thee. En hele snelle bezorgingeen lekker proefzakje erbij. Top hoor

Goede kwaliteit en snelle levering

Het enige wat ik mis is dat ik bij het plaatsen van de bestelling niet de mogelijkheid had om te kiezen voor aflevering bij een PostNL servicepunt (zoals wel op de website vermeld staat).

Geweldig snelle service

Goede snelle service

lekker thee, goed geleverd

lekkere thee. je krijgt wat ze zeggen op hun site. de bestelling wordt vlot geleverd.

fantastische smaken

heerlijk deze thee

Voor herhaling vatbaar

Goede kwaliteit, mooie prijs, snelle levering. Kortom, zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Cool

Matcha is great :)

Precies gegeven wat ik wou.

Zeer goede ervaring

Grote keuze, lekkere thee en snelle levering

Excellent

Today orders are in house the day after excellent packed and the tea ☕️ taste so good every season has its own favorite

Duidelijk en snel

Uitleg smaak thee staat duidelijk beschreven op de website Snelle levering

Ik kan niet anders zeggen dan zet tevreden

Zeer tevreden, snelle levering van heerlijke thee. Ruim assortiment voor ieder wat wils

Notendroom

Blijft mijn favo thee ever! Plus de snelle levering is echt fantastisch!

Prettige webwinkel

Eerste keer bij deze webwinkel besteld, zeer tevreden. Snelle levering, heerlijke thee en alles netjes verpakt. Aanrader!

heerlijke thee en supersnelle bezorging

Mooie theesoorten, makkelijk in diverse hoeveelheden te besstellen. Bestelling is supersnel in huis. Heerlijk genieten van een lekker kopje thee

Geniet elke dag van de heerlijke thee

ervaring

Mijn ervaring voor mijn eerste bestelling is erg goed

Snel en goede kwaliteit, maar belachelijk verpakt (-1 ster)

De thee was weer van topkwaliteit (sencha met citrus, zoethout en gember) en zelfs beter dan de vorige licht tegenvallende zending. Maar wat ons stoorde was een verpakking vol piepschuim om de zakjes thee te beschermen. Dat kan dus echt niet!

Lekkere thee, supersnelle levering.

Ontzettend snelle (en lekkere) levering!

‘s Avonds na 20u besteld, de volgende dag ‘s middags al geleverd (in België)!

Positief!

Goede, makkelijke website. Snelle levering. En de thee is heerlijk!

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn