website kan beter
Ik kwam er niet helemaal uit in het begin, ik had al verschillende browsers geprobeerd, want de knopjes werkten niet. Kom je er achter dat die hoeveelheid dan op is, ok.. opzich redelijk logisch, maar niet heel intuitief. Ik besloot te wachten tot na het weekend, in de hoop dat de voorraad er weer zou zijn. in de tussentijd (ik was niet ingelogd) heeft de website mijn winkelwagen onthouden, heel verwarrend. Ik thee bestellen, met dit keer de wetenschap dat niet klikbaar betekent niet in voorraad, dit kan alleen maar goed gaan dacht ik.
ik naar mijn winkelwagen.. had ik daar voor over de duizend euro aan thee in staan, omdat ik blijkbaar ergens bulk had aangeklikt? geen idee.. maar dat was niet wat ik had verwacht. In de winkelwagen kun je niet zien welke thee het nou specifiek was: je ziet de naam, maar je kunt er niet overheen hoveren bijvoorbeeld om nog even de ingredienten te zien.
Op dit moment werd ik dus naast dat enorme bedrag geconfronteerd met de producten die nog in de lijst stonden van de vorige poging: gezien een aantal dingen inmiddels uitverkocht waren kreeg ik daar ook weer een error op..
uiteindelijk na bij elkaar opgeteld meer dan een uur aan HUH en welke was dit ookalweer en klopt alles wel, ben ik er alsnog in geslaagd één thee 2 keer te bestellen en een andere totaal niet.
De thee is echt fantastisch en als je het eerste bakje zet lijkt de "lijdensweg" er naartoe alweer een ver en vaag verleden: het is dat jullie me nu vragen naar mijn ervaring dat ik deze zo neerzet: ik was het al bijna vergeten....
Ik zou graag meer thee bestellen, maar die drempel is wel iets hoger nu, dan is de haast er toch wel wat uit om die ene smaak nog na te bestellen. Ik vind het wel raar, want in het verleden heb ik deze issues niet zo ervaren met de website: toen vond ik hem overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. (al moet ik zeggen dat ik vooral gewoon in de winkel kwam, en mijn online ervaring met de teabar redelijk beperkt is)