Heerlijke thee

Heerlijke theesoorten , veel keuze , altijd netjes thuisbezorgd en leuk dat je een sample bij je bestelling krijgt.

Prettig bestellen, vlot geleverd

Zie hierboven plus erg fijn dat de "gewone" losse thee, als bv darjeeling en lady gram in jullie assortiment zitten. De mengsels met noten en vruchten zijn ook erg lekker.

Mmmmm mjammie

Altijd fijn als je favoriete thee weer snel In huis is. En ook nog eens met een gratis sample

Weer heerlijke thees, goed verpakt en snel geleverd.

Super snelle en goede service! Heerlijke thee!

Super tevreden!

Mwah...

De belangrijkste reden voor ons om verse thee te bestellen is het verminderen van verpakkingsafval. En dat is precies wat er in overvloed in het pakketje zat :( De verpakkingen zijn bijna helemaal van papier. En de doos was opgevuld met van die puffs. Heel erg zonde. Vooral omdat er zulke mooie alternatieven zijn :) Misschien kunnen jullie hier in de toekomst wat aan doen. Staat ook mooi op de website!

Zo zalige zonnige thee en melanges

Elke keer weer genieten van de kruiden en thees, heerlijke smaken en geuren. We genieten van elk kopje!

zeer goed

ik hou van de engelse breakfast thee

Snelle levering, goede kwaliteit thee.

Al een hele poos niet meer besteld. Gewoon omdat het zo liep. Nu bleek m’n lievelingsthee Happy Buddah niet meer verkrijgbaar. Wat jammer! Desondanks een heerlijk doosje thee samengesteld. Een paar nieuwe en een groter aantal alltime favourites. Ik ga er van genieten. Levering zoals altijd top. Leuke sample erbij. Dat geef ik meestal aan een vriendin, zij ook blij.

Prima producten, prima service

Het is gewoon lekkere thee....

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Zorgvuldig verpakt.

Positief

Snelle levering en een kwalitatief product.

Super snelle levering

heerlijke thee en snel geleverd

Superfijn

De theetjes werden snel en keurig verzonden.

Producten zijn altijd naar wens en ook de service van dit bedrijf is super!

Lekker, pure smaken en netjes op tijd afgeleverd

Smakelijke thee en super snelle bezorging

Smakelijke thee en super snelle bezorging, volgende dag in huis.

Vlotte bestelling en levering. De producten moet ik nog uittesten.

prima, goed verpakt, snel geleverd, heerlijke thee

prima, goed verpakt, snel geleverd, heerlijke thee

Heerlijk

Ik heb de tea bar doos met 8 verschillende soorten thee cadeau gedaan aan een vriendin en aan onszelf. Beiden zijn we erg blij mee en genieten van elke kop thee die we zetten.

Nog niets ontvangen

Besteld afgelopen week

Heeeel snelle levering!!

Tealishous

Super lekkere thee, snelle service en altijd verrast met een lekker staaltje nieuwe thee.

De thee komt snel en de kwaliteit is goed!

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn