Heerlijke thee en geweldige service.

Ik heb even moeten wachten op de bezorging van de thee. Maar na contact met The Tea Bar werd de volgende dag alles bezorgd met een paar extra samples om de fout te herstellen. Prima service dus. Vol verwachting direct een pot thee gezet, rooibos chai. Nou, mijn verwachting werd overtroffen, wat een heerlijke thee. Nog twee andere soorten gekocht (en dan ook nog de twee gratis samples), mijn dag kan niet meer kapot. Dat wordt genieten.!!!

Ik heb altijd hele goede ervaringen, qua bezorging en heerlijke thee.

Ik bestel al jaren bij de Tea Bar, nadat de winkel is gesloten. Ik heb diverse smaken in huis voor het gezin. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur voor een heerlijke thee. Mijn favorieten zijn: Rooibos Hamam, Lady Grey, Hello Sunshine en Carpe Diem Bio.

geweldig

leuke verpakking op tijd geleverd geen beschadigingen lekkere thee,goede verpakking

Prettig

Heel prettig contact gehad met een medewerkster en nog een persoonlijk kaartje erbij gehad.

Snel in huis om weer verder te genieten.

De chai van David rio is heel lekker. Laatst een proef pakketje besteld om alle smaken te proeven.

Heerlijke thee, divers, snelle levering.

Lekkere thee, altijd een gratis proefzakje erbij. Snelle levering, hele diverse assortiment.

Uitstekende service

Voor de eerste keer thee bij jullie besteld. Echt genieten. Prima service.

Lekkere thee, snelle levering

Lekkere thee, snelle levering.

Snelle levering, heerlijke thee!!

Topklasse! :)

Heerlijke theemelange besteld, zwarte decaf thee met sinasappel en een vleugje vanille. Alleen van de heerlijke geur van de verpakking weet je al dat het thee van topkwaliteit is :) Snelle levering en nog een gratis proefje meegekregen van een andere theesoort, heel leuk! Zeker een aanrader deze webshop :)

Top bedrijf

Makkelijk te bestellen, snelle levering, netjes verpakt en altijd een smaak extra om te proberen. En zeker niet duur !! Echte aanrader

Goede prijs kwaliteit en keurig op tijd bezorgd.

Goede prijs kwaliteit en keurig op tijd bezorgd. Heel blij mee. Een klein puntje van aandacht. De houten box had een kleine beschadiging. Gelukkig niet zo ernstig.

Heerlijke thee

Heel veel verschillende thee smaken je kan haast niet kiezen

Goede en snelle levering en lekkere thee

Snelle levering en lekker!

Snelle levering en keurig verzorgd

Altijd perfect in orde. En er een gezellig proefzakje bij.

Netjes en snel

Nette en snelle levering. Thee is erg lekker. Bedankt!

Mooi product en goede service

Heerlijke thee en een heel leuk en handig thee/ koffiepotje.

Heerlijke thee, goede service

Heerlijke thee, goede service, hoop dat jullie binnenkort ook etiketten hebben die ik op de blikjes kan plakken

Goede en snelle service

Netjes op tijd geleverd.

zeer lekkere thee

Zeer lekkere thee en snel geleverd!

Fijne webshop

Snelle, correcte levering incl. een gratis proefzakje thee. Aanrader!

Nabestellen de thee snel ontvangen. Heerlijke thee ieder kopje is genieten. Tot een volgende keer

Snel en heerlijke thee

Altijd weer top!

De top 10 was dit keer anders als normaal! Verrassend lekker! En 10 compleet verschillende smaken.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn