Goed, zoals altijd!

De thee is zoals altijd superlekker en supervers. Ik kom niet voor niets elke keer weer terug! Ook de bezorging gaat altijd goed, het is er snel en het is zorgvuldig ingepakt.

Heel snel service

Gemakkelijk en duidelijke communicatie

Makkelijk te bestellen , goede afwikkeling.

Zorgvuldig,verpakt, schoon en ook nog met een kleinigheidje!

Zoals boven, snel ontvangen, kortom tevreden.

Goeie service

Heerlijke thee voor elke dag!

Sinds ik deze thee drink, geen zakjes meer voor mij. Favorieten van mij zijn champagnethee en rooibos hamam, heerlijk!!!!!!

Cranberry fields forever? Definitely

Zeer goede thee. De cranberryvelden zijn voor altijd een hoofdbestanddeel in ons huis geworden, maar alle andere die we proberen zijn ook heerlijk. Levering was snel zonder. Recommend!

Veel keuze uit thee soorten. Snel de bestelling in huis. Met ook een gratis proef zakje thee. Zeer tevreden.

super service

goede service en vooral lekkere thee !!

Snelle levering en overheerlijke thee!

Ik vul de theepotjes (ronde blikjes) altijd bij en wissel wel vaker van soort. Is het niet mogelijk dat jullie een extr velletje met stickers meesturen. De stickers van de zakjes halen gaat niet goed. Daarbij zijn de zakjes niet leeg nadat je een keer hebt (bij)gevuld! .

Gewoon heel goed

Assortiment thee is enorm, Mooie, frisse presentatie, Goede kwaliteit thee

Beste thee van de stad

Ik mix zelf altijd de lady grey met de earl grey lavendel. Ultieme mix. Het hele huis ruikt dan naar de subtiele geur van de thee....<3

Alles naar wens

Bestelling, betaling en levering vlot verlopen

Zeer nette en snelle levering. En ook leuk dat je een extraatje krijgt.

Geweldige onderneming!

Klantenservice kan niet beter.

Lekkere thee op tijd geleverd

Het is even zoeken op de website om de juiste thee te vinden. Bestellen is eenvoudig en de aflevering is snel.

kan haast niet beter

dor corona was de bezorging wat langzamer maar ze hielden mij goed op de hoogte, erg fijn. en de thee zijn allemaal geweldig

Heerlijke thee

Goede thee alleen de verzendkosten houden me vaak tegen om te bestellen.

Very high quality products

I ordered from TeaBar teased by a friend and was not disappointed.

Heerlijke thee met een hele goede service!

De site is mooi en overzichtelijk en veel keuze! Altijd weer leuk om rond te neuzen en doe hier graag een bestelling. Altijd weer een feestje om een doosje thee te ontvangen.

Ik ken jullie site via Mariella, zij is ern goeie vriendin van mij. Super goeie service en lekkere thee een erg leuke kadootjes.

Wat een heerlijke theesoorten

Elke weer ontdek ik weer een nieuwe favoriet! Zo veel lekkers echt een feest in de theepot

Superlekkere thee en altijd snel bezorgd

Teabar heeft de lekkerste thee!

Zoals vanouds. Goed verzorgd. Proefje erbij. Prima!!

Perfect, lekkere thee en snelle levering

Perfect, lekkere thee en snelle levering