Prima levering en smaakvolle thee

Op woensdagavond besteld en op zaterdag al binnen incl. een proefzakje thee als verrassing. Alle bestelde theeën smaken goed.

Snelle bezorging, lekkere thee!

Al heel vaak bij tea bar besteld en nooit teleurgesteld:). Ook leuk dat je altijd een tester erbij krijgt!

Good tea and very fast delivery

This is the first time I ordered tea from TeaBar, but definitely not the last one. I ordered several green tea mixes, and I like most of them: Jasmine, Mangolicious, Hello sunshine are very good. I like Sweet almond less, to my taste it's a winter tea. But they are all very good quality. I will order other teas to try, and I would like to have more varieties of green flavoured tea (but without white tea in the mix).

vriendelijkheid en efficiënt bestelling-levering dienst

De producten en dienst van goed kwaliteiten. Mijn ervaring met Tea Bar online is altijd aangenaam.

Super snelle levering

Vrijdags op de camping besteld en toen we maandag avond weer thuis kwamen, lag er al een kaartje van postnl dat het pakje van Tea Bar afgehaald kon worden. Net pakketje opgehaald en uitgepakt, ziet er goed verzorgd. Nog geen tijd gehad om te proberen maar al wel geproefd van een buurvrouw op de camping.

Top geregeld!

Snelle top levering

Er zitten een aantal nieuwe theeën bij voor mij.( Frambozenblad en de mon cheri) allebei ook heerlijke thee! :)

Altijd weer uitstekend!

Heerlijke thee en snelle levering. Kortom prima!

los mejores

los productos son muy buenos me gusta la atencion que brindan y muy bueno el te de obsequio para que pruebe nuev sabores, grande variedad y la calidad es optima

• ¿Nos recomendarías?

Super snelle levering

Vrijdag om 14.58 besteld en zaterdag om 12.00 binnen!

Doen wat ze beloven!

Zeer snelle levering zelfs in deze corona drukte. Producten smaken boven verwachting goed!!

Zie boven

Heerlijke thee, en super service!

What you see is what you get. En dat is topthee voor een topprijs met een topservice.

Geweldig !

Ik beveel Tea bar zeker aan. Super lekkere thee en een goede service.

Geweldige webshop

Leuke webshop snel verzonden.. alleen ging er wat mist bij PostNL.. pakket kwijt. Contact opgenomen met de webshop en hebben direct een vervangend pakket opgestuurd. Volgende dag nog ontvangen ondanks de drukte.. en het belangrijkste heerlijke verse thee Bedankt!

Super lekkere thee

Super service

Lekkere thee, goede service

Snelle levering, lekkere thee. Jammer van de verpakkiing van papier en plastic, niet te recyclen.

Heerlijke thee en snelle levering.

Kwaliteitsthee

Heerlijke thee, eerlijke prijzen!

Duidelijke website en heerlijke thee!

Mijn vaste thee winkel

Heerlijke thee, ik heb een aantal favorieten waarop je niet uitgekeken raakt. Snelle levering en goede kwaliteit! Hele duidelijke website en goede informatie. Altijd een prettige ervaring om te bestellen en een feestje om te ontvangen!

Al jaren goede ervaringen

Na vragen en een kleine fout in de bestelling , aan gegeven in een mail, na een kleine week reactie en een zakje thee gratis thuis ontvangen. Super lief Succes en ga zo door

Prima website, ruim assortiment. Prima service.

Precies zoals op de site

Levering is snel en precies conform site. Keurig netjes geleverd.

Heerlijk geurende thee en goed verpakt.

Heerlijke thee, duidelijke website. Jammer dat het ruim een week duurde voor ik het in huis had. Elke keer melding via post.nl dat het bezorgd werd maar het kwam niet. Hopelijk kan dat wat sneller de volgende keer.

Heerlijke eerlijke thee

Heerlijke losse thee en snel geleverd. Ook snelle reaktie als je vragen hebt Net mijn bestelling ontvangen en ga zeker weer bestellen om alle theesmaken uit te proberen. Love it 😍😍

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn