Heerlijk proefpakket!

Ik bestelde een proefpakket. Lekker, bijna alle thee valt in de smaak. Wat ik echt mis? Losse etiketten! Ik bedoel, waarom de stickers op de zakjes thee? Met losse etiketten kan je ze mooi op een theebeurs plakken. Zo weet je precies wat er in zit. Dat zou ik super vinden! Ideetje?

Heerlijke thee voor weinig geld

De gekochte thee was weer heerlijk!

Top, vers en vriendelijk

Altijd een feestje om een pakje van de Teabar te ontvangen. Snel geleverd, goed verpakt en altijd met een proefpakje van een nieuwe theesmaak.

Prettige snelle service!

Bij mijn eerste bestelling meteen meerdere soorten losse thee besteld. Allemaal erg lekker en snel in huis!

lekkere thee!

Lekkere thee, snel bezorgd

Lekkere thee en netjes bezorgd. Ook leuk dat er theesamples bij zaten om uit te proberen.

Alles goed!

Alles snel en juist geleverd

Geweldige thee

Meerdere soorten geprobeerd, allemaal top. Service ook goed. Ik word vaste klant.

Heerlijke thee

Heel veel verschillende en bijzondere theeën. Snelle service en handig dat je het bij de webwinkel op ken halen.

snel geleverd, goede producten

mooie theedoos met theeblikjes en heerlijke theetjes besteld. helemaal blij mee.

Snelle verzending.

Tip: Eventueel kleinere proefpakketten aanbieden? Tip: Met kerst een adventkalender samenstellen (al lang op zoek naar die ene goede thee adventkalender)

Heerlijke thee

Altijd keurig op tijd bezorgd. Bij klacht altijd oplossing gericht Prettig en kundig personeel

Heerlijke thee

Ik wil nooit meer terug naar de gewone theezakjes

Tea Bar heeft al jaren kwalitatieve producten en heerlijke smaken

Tea Bar heeft al jaren kwalitatieve producten en heerlijk thee smaken waarbij je weleens verrast wordt. Jammer dat de winkel is gesloten maar de website is verleidend en duidelijk genoeg om dit gemis op te hangen.

Snelle bezorging

Lekkere thee, mooie bewaardoos en bewaarblikjes voor losse thee. Alles was keurig verpakt en snel bezorgd.

Goede producten

Goede producten, ruime keuze en vriendelijke klantenservice.

Smaak goed

Ik heb mijn eigen bestelling niet kunnen proeven. Het had net voor mijn vertrek geleverd moeten worden maar kwam pas na mijn vertrek naar mijn werk in het buitenland. Waarschijnlijk hebben de feestdagen de twee werkdagen levertijd beinvloed. Ik had bij mijn dochter een smaakje geproefd dat ik lekker vond maar ik kon dat helaas niet vinden op website. Die is niet echt gebruikersvriendelijk.

Dit was mijn eerste bestelling, en de 2e bestelling is inmiddels onderweg. Wat een leuke site is dit! En zoveel theesoorten om uit te kiezen, helemaal super!

Super fijne kruidentheetjes!

Deze dry-january maand is theemaand. Aangezien ik geen groot fan ben van zwarte en groene thee, en mijn voorraad kruidenthee wilde uitbreiden, ben ik terecht gekomen bij Tea Bar. Alle bestelde thee zijn heerlijk en geven mij een fijne afwisseling.

ruime keuze, snelle levering

Ik bestel ongeveer 1 keer per jaar een voorraad thee. Vroeger in de winkel, nu online. Ik vind het jammer dat je niet meer zelf kan ruiken, maar de omschrijvingen zijn goed en duidelijk. De levering was snel.

Heel fijn

Al jaren vaste klant. Goede informatie, goede afhandeling van bestellingen. Heerlijke thee. Aandachtspuntje, stickers maken voor her gebruik.?

Gewoon goed

Snelle service en goed contact bij vragen

Geweldig super snelle bezorging!

Een tip, graag ook kleinere zakjes aanbieden om te kopen van 20/25 gram om te proberen. Een zak van 100 gram is dan veels te veel en zonde als het toch je smaak niet blijkt te zijn.

Heerlijke thee

Ik heb nu verschillende soorten thee in huis van de teabar en allemaal zijn ze heerlijk!

Ruime keuze aan héérlijke theesoorten

Heerlijke theesoorten en snel geleverd!

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn