Al jaren klant

Altijd goeie producten en snel geleverd.

Snelle levering en goed verpakt! Leuk ook dat er een proefverpakking van een andere thee bij zit!

Geweldige thee, snelle levering

Top thee, echt 'n aanrader. Wat 'n smaaksensatie.

Ik was blij !!!

Ik was zeer blij met het proeven van die lekker thee xx

Goede ervaring

Levertijd conform afspraak, veel keus, heerlijke thee. Al met al een prettige kennismaking. Als ik 1 ding zou moeten noemen, dan zou een groot pluspunt zijn als je van iedere theesoort (en ze hebben er veel) ook de keus hebt om hiervan ook een sample te kopen ipv gelijk 100 gram.

Veel verschillende smaken veel keuse

Jammer dat ik ook twee zakjes had die niet lekker vondt. Maar terug sturen is beetje raar dus dat is wel sonde van je geld ☹️

Heeeeeerlijke thee!

Ik bestel nooit meer ergens anders.

Wat een genot voor je smaakpapillen!!!!

Heerlijk eerlijke thee! Heel veel keus, makkelijk bestellen snel in huis. Ik ben FAN!!!

Wat een leuke winkel!

Fijne spulletjes, goed verzorgd verpakt, duidelijke communicatie. En heerlijk thee natuurlijk :-)

Heerlijke thee , snelle levering

Ik had deze thee in een restaurant geproefd en was er helemaal verliefd op dus thuis direct besteld en helemaal happy

Alleen maar positief!

In 2 maanden tijd 3x een order gedaan bij The Teabar. Goede kwalitatieve thee met een heerlijke smaak!

Top producten

Goed lekker thee betaalbar snelle levering top

Heerlijk proefpakket!

Ik bestelde een proefpakket. Lekker, bijna alle thee valt in de smaak. Wat ik echt mis? Losse etiketten! Ik bedoel, waarom de stickers op de zakjes thee? Met losse etiketten kan je ze mooi op een theebeurs plakken. Zo weet je precies wat er in zit. Dat zou ik super vinden! Ideetje?

Heerlijke thee voor weinig geld

De gekochte thee was weer heerlijk!

Top, vers en vriendelijk

Altijd een feestje om een pakje van de Teabar te ontvangen. Snel geleverd, goed verpakt en altijd met een proefpakje van een nieuwe theesmaak.

Prettige snelle service!

Bij mijn eerste bestelling meteen meerdere soorten losse thee besteld. Allemaal erg lekker en snel in huis!

lekkere thee!

Lekkere thee, snel bezorgd

Lekkere thee en netjes bezorgd. Ook leuk dat er theesamples bij zaten om uit te proberen.

Alles goed!

Alles snel en juist geleverd

Geweldige thee

Meerdere soorten geprobeerd, allemaal top. Service ook goed. Ik word vaste klant.

Heerlijke thee

Heel veel verschillende en bijzondere theeën. Snelle service en handig dat je het bij de webwinkel op ken halen.

snel geleverd, goede producten

mooie theedoos met theeblikjes en heerlijke theetjes besteld. helemaal blij mee.

Snelle verzending.

Tip: Eventueel kleinere proefpakketten aanbieden? Tip: Met kerst een adventkalender samenstellen (al lang op zoek naar die ene goede thee adventkalender)

Heerlijke thee

Altijd keurig op tijd bezorgd. Bij klacht altijd oplossing gericht Prettig en kundig personeel

Heerlijke thee

Ik wil nooit meer terug naar de gewone theezakjes

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn