Heerlijke thee, goede service

Ben veel meer gaan drinken

Heb het leren kennen bij mijn kapster. En sindsdien ben ik helemaal in toe de thee. Ik dronk heel slecht en ben nu veel meer gaan drinken met geweldige smaken thee. Super handig in gebruik en mee te nemen naar je werk.

De snelle levering naar België, net voor oudejaar, werd ten zeerste geapprecieerd !

heerlijke thee

Lekkere thee. iet er mooi uit en smaakt ook goed. Is wel prijzig dus niet voor dag dagelijks gebruik maar wel voor eigen high tea- bijzondere lunches, feestdagen enzo.

Goed verpakt, voldoet aan verwachtingen

Als extra een sample van een nieuwe thee, prima.

Leuk pakket!

Proefpakket besteld. Levering zoals het hoort. Heerlijke thee, smaakt naar meer!

Makkelijk en snel besteld, op tijd geleverd

Eenvoudig via de website besteld en op tijd geleverd. De theedoos voor blikjes losse thee heeft een goedkope uitstraling. Kaal, blank en beetje ruw hout dat niet is afgelakt. Met het logo van Tea Bar en een kwastje lak, zou de theedoos er waarschijnlijk veel beter uit zien. De theeblikjes daarentegen zijn juist hartstikke mooi en passen prima in de theedoos. Een goede oplossing voor al die losse blikjes thee in mijn keukenlade!

Zeer klantvriendelijk, uitstekende service en ruime selectie!

Ik heb al meerdere malen bij Teabar besteld en ben er iedere keer weer erg tevreden over. Ik sta iedere keer weer verstelt van de ruime keuze in hun aanbod. Bestellen en levering gaat gemakkelijk, betrouwbaar en snel. Hun kortingspuntensysteem en gratis proefzakjes bij elke bestelling zijn iedere keer weer een cadeautje! Ik raad Teabar zeker aan!

Heel goed!

Mooi websitebezoek., snelle levering en een kennismakingspakket met de 10 best verkochte thee.

Heerlijke thee

Snelle levering, goed verpakt.

Geweldige thee, snelle levering!

Ik bestel altijd mijn thee bij Teabar. Koop nergens anders meer thee eigenlijk want ik vind deze echt super goed en erg lekker. Fijn ook dat er hier en daar aanbiedingen zijn. Daarbij is de levering snel en krijg je per mail ook een update over je bestelling.

Goede, persoonlijke service, snelle levering

Goede, persoonlijke service, snelle levering, heerlijke thee!

Fijne producten, snelle verzending

Heerlijke thee en geweldige theekoppen

Altijd prima

Uitstekende thee met steeds nieuwe interessante smaken/mengsels

Teabar

Snel geleverd met heerlijke staaltjes

vlotte en juiste bezorging

Iedere avond, met het hele gezin, een moment van rust en genieten van een pot overheerlijke thee.

Mijn favoriete verwen winkel!

Toen ik nog in Amsterdam woonde fietste ik graag naar de winkel op de Haarlemmerdijk. Een winkel vol thee, de geur van thee en 'spulletjes' die thee riepen. Heerlijk hoor. Ik woon nu in het Oosten des lands en gelukkig heeft teabar een online winkel! Andere beleving natuurlijk, maar als het doosje met mijn bestelling komt is het toch bijna hetzelfde!

Een gezond feestje

Snelle levering. Netjes verpakt. Mooie producten en een feest om ‘s avonds een pot thee van te zetten. De geuren en subtiele smaak maken het af.

Spullen prima. Wel lange levertijd

Prima producten. Wel lange levertijd wat lag aan post.nl

Altijd goed

Ik bestel wel vaker bij de Tea Bar en is altijd goed en snel geleverd. Als je ergens naar op zoek bent en je komt er zelf niet uit helpen ze je super goed, en vindt tot nu toe alle thee ook erg lekker.

Heerlijke losse thee in vele soorten en snel en goed geleverd. Echt genieten!

Super service en heerlijke thee.

Overzichtelijke website, goede service, snelle leverantie en heerlijke thee. Enige minpuntje van Teabar is dat de winkel op de Haarlemmerstraat er niet meer is.

Supersnelle levering en goed verpakt

Snelle levering Goed verpakt Alles zoals gevraagd

goede kwaliteit en lekkere thee

koop in op ervaring van de winkel, ik vind het lastig om nieuwe smaken te kopen. Zou goed zijn als jullie producten ergens fysiek te koop zijn.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn