Fijne producten, snelle verzending

Heerlijke thee en geweldige theekoppen

Altijd prima

Uitstekende thee met steeds nieuwe interessante smaken/mengsels

Teabar

Snel geleverd met heerlijke staaltjes

vlotte en juiste bezorging

Iedere avond, met het hele gezin, een moment van rust en genieten van een pot overheerlijke thee.

Mijn favoriete verwen winkel!

Toen ik nog in Amsterdam woonde fietste ik graag naar de winkel op de Haarlemmerdijk. Een winkel vol thee, de geur van thee en 'spulletjes' die thee riepen. Heerlijk hoor. Ik woon nu in het Oosten des lands en gelukkig heeft teabar een online winkel! Andere beleving natuurlijk, maar als het doosje met mijn bestelling komt is het toch bijna hetzelfde!

Een gezond feestje

Snelle levering. Netjes verpakt. Mooie producten en een feest om ‘s avonds een pot thee van te zetten. De geuren en subtiele smaak maken het af.

Spullen prima. Wel lange levertijd

Prima producten. Wel lange levertijd wat lag aan post.nl

Altijd goed

Ik bestel wel vaker bij de Tea Bar en is altijd goed en snel geleverd. Als je ergens naar op zoek bent en je komt er zelf niet uit helpen ze je super goed, en vindt tot nu toe alle thee ook erg lekker.

Heerlijke losse thee in vele soorten en snel en goed geleverd. Echt genieten!

Super service en heerlijke thee.

Overzichtelijke website, goede service, snelle leverantie en heerlijke thee. Enige minpuntje van Teabar is dat de winkel op de Haarlemmerstraat er niet meer is.

Supersnelle levering en goed verpakt

Snelle levering Goed verpakt Alles zoals gevraagd

goede kwaliteit en lekkere thee

koop in op ervaring van de winkel, ik vind het lastig om nieuwe smaken te kopen. Zou goed zijn als jullie producten ergens fysiek te koop zijn.

Heerlijke thee, vlugge service

Ik was altijd iemand die niet van thee met een smaakje hield tot dat ik de Tea Bar ontdekte. Heerlijke en eerlijke thee, zonder nep spul. Heerlijk!! En de thee was er twee dagen na de bestelling, wow. Nu drinken we elke avond een kopje heerlijke thee, en met alle varieties kan je elke avond van de maand een andere smaak kiezen, ok, dat is natuurlijk wel "over the top", maar het zou kunnen.

geweldig

snel en goed

Wederom fantastisch

Ik bestel nu ruim 2 jaar mijn thee en toebehoren bij Tea Bar en ben altijd zeer tevreden.

Erg fijne ervaring!

2 T bottle flessen besteld. Er was iets mis met 1 van de flessen, gebeld, vriendelijk te woord gestaan en 2 dagen later een nieuwe thuisbezorgd gekregen. Een erge fijne communicatie en behandeling, op een manier die ik bij vele andere mis. Hier ga ik vaker bestellen.

Heerlijke thee!

Erg tevreden over het product! Wel jammer dat de papieren zakjes plastic aan de binnenkant hebben. Ik koos juist bewust voor losse thee omdat ik geen bijdrage meer wil leveren aan (plastic) afval...

Een andere kijk op theedrinken gekregen.

De uitgebreide om en beschrijvingen van de soorten thee, de snelle bezorging en uiteraard de heerlijke smaken, maken dat ik een hoge score geef!!

Top thee!

Altijd lekker en hele vriendelijke service!

Heerlijke thee

Snelle levering , top thee.

Super easy, super lekker!

Ik ben niet zo van het bestellen online, maar dit was echt he-le-maal prima. Heel snel geregeld, heel snel in huis, en zulke lekkere thee!

Makkelijke snelle service en met name hele lekkere thee!!!

Elke thee die ik bij de teabar koop heeft een volle en goede pure smaak! Precies de ingrediënten die erop staan proef je terug en dat is niet vanzelfsprekend bij thee!

Gewoonweg TIP TOP in orde👍

De kwaliteit van de theetas is mooi. De theefilter zo fijn voor gebruik van losse thee. Perfect

Heerlijke thee!

Bestel altijd weer opnieuw.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn