Super goed

Heel veel lekkere thee en snelle levering

Heerlijke thee, snel in huis

Thee van teabar is echt genieten! Het is snel in huis en als het niet op voorraad is dan krijg je daar meteen bericht van. Ik wilde nog iets extra bestellen en daar werd ook niet moeilijk over gedaan! Super service.

Heerlijke thee, snelle levering

Tea bar levert heerlijke thee, ik vind het nog steeds heel jammer dat er geen fysieke winkel meer is om daar de thee te kunnen ruiken en zelf te scheppen. Ik ben nu wel minder geneigd een andere thee te proberen dan dat ik in de winkel zou hebben gedaan

Heerlijke thee en een fijne website

Santa's choice is heerlijk en ook orange nightfall is een dikke aanrader!

Heerlijke thee

De verschillende theën die ik heb besteld zijn echt heerlijk, er zit een zet advies bij waardoor je het beste uit de thee haalt.

Unique assortiment en altijd snel geleverd in een mooi pakketje :)

Genieten@

Heerlijke thee, echt top voor de herfst en houd ook van deze poeders om Chai latte te maken

Fantastisch heerlijke thee

We genieten dagelijks van champagne- en rooibos thee

Ik koop er graag mijn thee.

Heerlijke milky oolong thee, vlotte levering en een goede kwaliteit thee

Lekkere thee en snelle levering

Snelle bezorging; heerlijke thee

Op de dag van de bestelling was het ook meteen verstuurd. De volgende dag had ik de thee in huis. Heerlijke thee. Jammer dat er geen winkel meer is.

beste online tea shop

goeie verpakking, lekkere producten. niet duur.

Genieten!

Wat een heerlijke thee, de keuze is reuze zoveel lekkers te veel om te kiezen!!!! Ik bestel snel weer wat lekkers.

Snelle levering, heerlijke thee

Al vaker besteld. Levering is super en de thee nog altijd heerlijk

Tea Bar heeft een groot assortiment thee en leuke cadeauartikelen. Alles wordt snel geleverd en het is netjes verpakt.

AANRADER als je van lekkere thee houdt!

Heerlijke verschillende soorten thee, snelle levering en goede communicatie.

Verwennen

Niet alleen heerlijk genieten van de overheerlijke geuren en smaken maar ook fijn dat er wat instructies bij zaten hoe je het beste de thee kan zetten.

Heerlijke thee en makkelijk te bestellen

De afwisseling in thee soorten is heerlijk! Voor onze B&B bestel ik al meerdere jaren geregeld thee van de Tea Bar, dan is de afwisseling leuk. In de wintertijd lekkere kruidige theetjes zoals OH Christmas Tea en in de zomer genieten van Mangolicious, White Delight enz. Een aanrader....

Zeer tevreden!

Nog nooit zulke heerlijke thee geproefd!

Heerlijke thee!

Heerlijke thee, snel bezorgd. Ik vind het nog steeds jammer dat de fysieke winkel weg is, maar online bestellen gaat ook prima!

Heerlijke thee echt genieten

Geweldige zaak

Goede service en de meest heerlijke theesoorten.

tweede bestelling en alweer tevreden

heerlijke thee, veel variëteit im smaken, snelle levering👌👍

Heerlijke thee, snel geleverd

Vlot, vriendelijk en klantgericht.

Geeft vertrouwen voor een volgende bestelling.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn