mooie producten en snelle levering!

Fijne site en snelle levering.

Je krijgt wat je besteld op de beloofde datum. Ik had alleen een cadeaupakketje besteld maar die moet je zelf in elkaar zetten. Verder zijn de zakken waar de thee in zit erg leuk. De smaak weet ik nog niet omdat het een cadeau is. Ik ga zeker hier vaker wat bestellen!

Heerlijke thee, goede service

De meeste thee die ik besteld heb tot nu toe is lekker. Ik geniet al van de geuren die het met zich meebrengt. De service is ook top. Bij mijn vorige bestelling was ik één soort vergeten en die kon toch alsnog meegezonden worden.

Bad product quality

Service was good, but tea quality is really bad, it costs a lot, but has a tase like cheap tea has.

• Would you recommend us? No

goede thee in milieu-onvriendelijke verpakking

het stoort me dat de thee van Tea-Bar in plastic zakjes IN papieren zakjes wordt aangeboden... Ik vind dat met het oog op de afvalscheiding thee moet worden verpakt in of geheel papieren zakken óf (eigenlijk beter) in geheel plastic zakjes!!! Nu moet ik, als milieubewuste klant, de papieren zakjes scheiden van de plastic zakjes waar de thee eigenlijk inzit, hetgeen gewoon niet gaat. dit is een opmerking die ik eerder heb gemaakt en waar geen enkele reactie op kwam

Geweldig!

Ik ben geen thee drinker maar hier heb ik gevonden wat ik wel lekker vind.

Lekkere thee

Heerlijke Tea voor de Herfst en Wintermaanden

Ik had de thee geproefd bij een high tea en was gelijk verkocht.

Helemaal top!

Ik had een vraag met betrekking tot een van de producten. Hier kreeg ik snel reactie op via hun social media kanaal. Mijn bestelling werd tevens ook snel geleverd, na 1 werkdag. Super!

Lekkere thee:

bijzonder, goed verzorgd, betaalbaar en snel geleverd

heerlijke thee en snelle service

De thee is van hoge kwaliteit en de service is snel

Goed!!

Lekkere thee. Snelle levering Prima👍

Beste thee ooit

Thee is fantastisch, klantenservice kan beter

Niet onvriendelijk maar de prijzen zijn aan de hoge kant dan 'verwacht' ik toch net even dat streepje meer dan de kille koude Simon Levelt.

Heerlijke thee, veel keus.

Een fijne webwinkel met heel veel keus en heerlijke thee.

Prima service, lekkere thee !

Zowel zakelijk als privé bestel ik mijn thee bij Tea Bar. Echt goede thee en een prima service. Fijn bedrijf.

Mooi assortiment aan verse thee

Mooi assortiment aan verse thee

makkelijke site, snelle en correcte levering

De site is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ook de hoeveelheid is makkelijk te kiezen. De levering is snel en netjes. En de thee is lekker. Ook altijd een presentje erbij om te proberen voor de volgende keer.

Heel goed lekkere thee snelle service

Heel goed. Lekkere thee snelle servicr

Geweldige thee!

Weer een voorraad heerlijke thee gehaald om cadeau te geven en om de winter door te komen!

Zoals altijd was alles weer ok. Wel iets meer duidelijkheid mbt de status van de bezorging svp

Snelle levering, er wordt meegedacht.

Fijne webshop, er wordt goed met je meegedacht, ze leveren snel en het cadeautje maakt het postpakket nog leuker. De thee is van goede kwaliteit en vers.

komt afspraken na

goede firma

Super sneller service en lekkere thee

Fijne overzichtelijke website, snelle service en lekkere smaken

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn