Beste thee ooit

Thee is fantastisch, klantenservice kan beter

Niet onvriendelijk maar de prijzen zijn aan de hoge kant dan 'verwacht' ik toch net even dat streepje meer dan de kille koude Simon Levelt.

Heerlijke thee, veel keus.

Een fijne webwinkel met heel veel keus en heerlijke thee.

Prima service, lekkere thee !

Zowel zakelijk als privé bestel ik mijn thee bij Tea Bar. Echt goede thee en een prima service. Fijn bedrijf.

Mooi assortiment aan verse thee

Mooi assortiment aan verse thee

makkelijke site, snelle en correcte levering

De site is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Ook de hoeveelheid is makkelijk te kiezen. De levering is snel en netjes. En de thee is lekker. Ook altijd een presentje erbij om te proberen voor de volgende keer.

Heel goed lekkere thee snelle service

Heel goed. Lekkere thee snelle servicr

Geweldige thee!

Weer een voorraad heerlijke thee gehaald om cadeau te geven en om de winter door te komen!

Zoals altijd was alles weer ok. Wel iets meer duidelijkheid mbt de status van de bezorging svp

Snelle levering, er wordt meegedacht.

Fijne webshop, er wordt goed met je meegedacht, ze leveren snel en het cadeautje maakt het postpakket nog leuker. De thee is van goede kwaliteit en vers.

komt afspraken na

goede firma

Super sneller service en lekkere thee

Fijne overzichtelijke website, snelle service en lekkere smaken

prettige kennismaking

Mooie overzichtelijke site, snelle verzending en mooi verpakte thee; moet deze nog wel proeven. Wacht met smart op de uitbreiding van het biologische assortiment.

Heldere site, brede sortering, snelle levering

Ik bestel al jaren mijn thee bij Teabar. De beschrijvingen van de thee zijn zoals ik deze ervaar. Ik heb ondertussen een aardige sortering thee in huis. De ochtend start ik altijd met earlgrey. De rest van de dag varieer ik. Na de bestelling wordt de thee goed verpakt al snel afgeleverd.

Goed assortiment en snel geleverd!

Heerlijke chai en snel in huis

Heerlijk

De thee is echt heerlijk, wat ik alleen erg jammer vind is dat de ingrediënten niet op de verpakking staan. Ik heb meerdere soorten in 1 keer gekocht en nu moet ik steeds online terug gaan zoeken wat er nu precies inzit.

Lekkere thee, mis alleen de ingrediënten op het thee zakje zelf. Zou fijn zijn.

snel geleverd, veel keus en heerlijke smaken

De lekkerste theeen!

De lekkerste, en supergezonde theeen en kruidenmengsels, en superattente, lieve klantenservice die echt iets doet met een eventuele vraag of klacht.

Super lekkere thee verslaafd

Lekkere thee snelle levering

Heerlijke thee, snelle levering, vriendelijk bij contact en altijd een proefthee bij mijn bestelling

Ik ben super tevreden over de heerlijke theesoorten. 1 puntje: vaste klanten hebben niet steeds een kaart nodig met zettemperaturen. Dat scheelt geld en papier.

Gewoon heel goed

Snelle levering, heerlijke thee

Duidelijke site met snelle levering

Per thee duidelijke informatie en snelle levering

Mooie website, tegenvallende cadeaubon

Het bestellen ging heel makkelijk. Ik bestelde een cadeaubon. Wat ik erg jammer vind is dat je helemaal geen bon krijgt, maar alleen een code via een email. Ik wilde deze 'cadeaubon' ook echt als cadeautje geven, maar dat kan dus helemaal niet, want je krijgt alleen maar een code. Ik had liever een 'echte' bon gekregen die je dan kan printen.

Super snelle levering.

Erg lekkere thee....vooral de mango..

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn