We zijn gek op verse thee sinds we jullie hebben ontdekt

Zoals je hierboven kunt lezen zijn we gek op de verse thee en vinden we de website erg fijn. Als ik zou moeten zeggen wat we graag nog wouden zien zou het het volgende zijn: We bestellen regelmatig, het zou heel makkelijk kunnen zijn om te kunnen zien wat voor verschillende theeën we al besteld hebben -> we zouden zo ook een thee advies kunnen krijgen; je hebt dit geprobeerd dit zou ook lekker kunnen zijn! Om volledig te kunnen zien wat er in een thee zit moet je drie keer verder klikken, dat is soms wat lastig. Zou het misschien ook een idee kunnen zijn om te kijken of de verschillende formaten thee allemaal beschikbaar te hebben zodra je op t winkelmandje klikt? Ook hier moet je verschillende keren voor kunnen klikken. Nogmaals we zijn erg tevreden en ontzettend blij dat we de teabar hebben uitgevonden, ik denk alleen dat deze ideeën het nog beter zouden maken.

besteld en goed ontvangen, zou er zo weer bestellen

d

N.v.t.

N.v.t.

Heerlijke thee

De theeën van de tea bar zijn heerlijke, je hebt volop keuze dus voor ieder wat wils. Op het moment dat er iets van je bestelling niet klopt hoef je maar een belletje te doen en ze lossen het meteen op!

Heerlijke verwen thee en snel geleverd !!

Voor wie een origineel cadeau zoekt voor thee liefhebbers dan is dit super! Een echte aanrader

Love it

Duidelijke beschrijvingen van de theesoorten. Alles is zeer netjes (en milieuvriendelijk met oplosbare maïskorrels als vulverpakking) verpakt en bezorgd. De thee is heerlijk en al half op! Snel weer nieuwe bestellen.

Snel en netjes geregeld! Zelfs een proefpakketten erbij. Daarnaast mooie schroefblikjes, erg handig ook🤩

Heerlijke thee!

Heerlijke theeën voor een redelijke prijs!

Zoals ze de theeën beschrijven zo smaken ze ook 😋😋😋😋😋😋

Snelle service, heerlijke thee

Snel bezorgd, goed verpakt en zalige thee.

Snelle bezorging, vriendelijke klantenservice, heerlijke smaken!

Heerlijke smaken van verschillende soorten thee. Zowel als iced thee als warme thee zijn meerdere aan te raden.

Lekkere thee snelle levering

Geweldig heerlijk (bio) thee!

Nieuwe leverancier van mijn thee! De thee is lekker, vers, geen bruine blaadjes/takjes. Ik ben super tevreden! Jammer genoeg was de Japanse Kersenthee niet voorradig, maar kijk wel uit naar de volgende levering! Snelle levering!

Mijn lievelingsthee hebben ze altijd... en nog veel meer

Ruime keuze, eenvoudig bestellen en betalen, goede kwaliteit, snel geleverd.

Aanrader

Uitstekende webshop! Snelle levering. Het gekochte item ( theetas) zag er net uit als op de foto van de webshop. Mooi!

Snelle levering van hoge kwaliteit thee!

Mijn to-go webstore voor losse thee. Orange Nightfall and Milky Oolong zijn m'n grote favorieten!

Heerlijke thee

Snelle service en weer een lekker bakkie in Noorwegen

Heerlijk

Als je thee van de tea bar hebt gedronken, wil je nooit meer wat anders.

Leuk bedrijf en heerlijke thee!

Snelle en vooral goede service. Meteen de mails binnengekregen van de bestelling met daarin de duidelijke factuur. Super bedankt daarvoor. Ik ga zeker nog eens vaker bestellen bij TeaBar!

Snelle levering van heerlijke thee

Maandagavond besteld en dinsdag was de thee al binnen. En het is iedere keer weer net alsof je een cadeautje aan het uitpakken bent.

Fijn!

Heerlijk om de uitgezochte theetjes snel thuis te krijgen.

Niet goed

Op het verkooppraatje staan hele theeblaadjes; echter ik ontvangen gemalen theeblaadjes. Zal niet meer bij jullie kopen.

Duidelijke site. Goede uitgebreide informatie en tips.

Graag weer bestellen.

Goede service, snelle levering en heerlijke thee!

Alles was tiptop voor elkaar!

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn