Mijn lievelingsthee hebben ze altijd... en nog veel meer

Ruime keuze, eenvoudig bestellen en betalen, goede kwaliteit, snel geleverd.

Aanrader

Uitstekende webshop! Snelle levering. Het gekochte item ( theetas) zag er net uit als op de foto van de webshop. Mooi!

Snelle levering van hoge kwaliteit thee!

Mijn to-go webstore voor losse thee. Orange Nightfall and Milky Oolong zijn m'n grote favorieten!

Heerlijke thee

Snelle service en weer een lekker bakkie in Noorwegen

Heerlijk

Als je thee van de tea bar hebt gedronken, wil je nooit meer wat anders.

Leuk bedrijf en heerlijke thee!

Snelle en vooral goede service. Meteen de mails binnengekregen van de bestelling met daarin de duidelijke factuur. Super bedankt daarvoor. Ik ga zeker nog eens vaker bestellen bij TeaBar!

Snelle levering van heerlijke thee

Maandagavond besteld en dinsdag was de thee al binnen. En het is iedere keer weer net alsof je een cadeautje aan het uitpakken bent.

Fijn!

Heerlijk om de uitgezochte theetjes snel thuis te krijgen.

Niet goed

Op het verkooppraatje staan hele theeblaadjes; echter ik ontvangen gemalen theeblaadjes. Zal niet meer bij jullie kopen.

Duidelijke site. Goede uitgebreide informatie en tips.

Graag weer bestellen.

Goede service, snelle levering en heerlijke thee!

Alles was tiptop voor elkaar!

Lekker en leuk

Ik vind de thee heerlijk en de doosjes leuk. Het is leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Heerlijke thee

Heerlijke thee, keurig verpakt en snelle levering. Mijn favoriet is de Orange Nightfall.

Super!!

Heerlijke goed geprijsde thee & hele goede service en communicatie. Mijn bestelling was maar 1 dag vertraagd, ik kreeg meteen een berichtje & wat sample thee-tjes! In miste de winkel, maar via de site bestellen was een hele goede ervaring.

Snelle en nette bezorging, heerlijke thee.

Heel goed verzorgd. Had 8 soorten besteld voor een high tea. Ingrediënten goed aangegeven. En hoe klaar te maken ook. Iedereen vond het heerlijke thee. Ze wilde gelijk weten waar ik het vandaan had, nou gelijk laten zien natuurlijk.

Snelle levering en goed product

Ontzettend lekker! En snelle levering.

Elke keer is het een feestje als de bestelling binnen krijg. Alle theetjes zijn heerlijk! 💛🧡💚💙

Heerlijke thee en snelle service

Heerlijke thee en snelle service

Leuk assortiment, snelle levering en netjes verpakt. Prima webwinkel.

Grote keuze, snelle service

Eerste keer besteld via Tea Bar. Grote keuze aan OK prijzen. Snelle service

Top thee!

Er is veel keuze en de service is goed, de thee was er met twee dagen.

Bijzonder lekker

Echt natuurlijke producten, mooi om te zien en heerlijk om te drinken.

onvergeeflijk heerlijk jullie thee

Ik was een koffie drinker ,tot dat ik met jullie thee in aanraking kwam .. Wat een genot kop voor kop, zo veel overheerlijke soorten

Goede service, lekkere thee

Baarnsche Dijk 4