Snelle levering, leuk verpakt en een gezellig extraatje. Prima

Prima.

Lekkere thee en snelle service. Inloggen op website gaat niet altijd goed. Heb al 3 accounts 😀. Zal wel aan mijn digitale vaardigheden liggen. Maar extra uitleg op website is handig.

Heerlijke thee en snel bezorgd.

heeeel tevreden

team teabar, ik vind jullie echt te gek! jullie zijn mn nieuwe favorite dingetje geworden: de thee is snel in huis, smaakt heerlijk en jullie zijn ook echt niet duur! en alleen de verpakkingen maken me al vrolijk, en de persoonlijke extra proefsample word uitgezocht op de theesmaken die er zijn besteld, echt tof doen jullie helemaal goed :)

Heel tevreden over de geleverde biothee. Mooi uitgebreid assortiment.

Duidelijke website en prima afhandeling van de order.

Snelle levering en groot assortiment

Snelle levering en groot assortiment

Lekkere nieuwe zomer mix.

Perfect versturing en vlotte levering en natuurlijk lekkere thee!

Snelle levering, lekkere thee

Ik haal de thee zelf op in Amsterdam.

Goede website en heerlijke produkten

Ik bestel graag bij de Tea bar, omdat hier veel verschillende soorten thee verkrijgbaar zijn met bijzondere smaken. Ik vind het alleen jammer dat er geen fysieke winkel meer is om even te kunnen rondlopen en ruiken.

Lekker snel geleverd

Lekker snel geleverd en heel veel soorten thee

Snelle levering, heerlijke theeën

Snelle levering, heerlijke theeën

super service

perfetto, een superbehandeling aan de telefoon bij extra bestellingen of vragen, jullie bij de tea bar: geweldige aardige mensen,

Geweldig assortiment en kwaliteit met uitstekende service

Uitgebreid assortiment thee met duidelijke omschrijving van het product. Top kwaliteit met een uitstekende service van bevestiging bestelling tot bezorging!

Heerlijke thee en snel in huis

Donderdagavond besteld en zaterdagochtend al in huis. Hoe ze smaken weet ik nog niet, maar het ruikt weer heelijk.

Op aanraden van mijn dochter 1 keer thee bij ze besteld. Sindsdien koop ik geen andere thee meer. Mijn favoriet is cranberry fields forever.

Goede service en uitgebreid assortimrnt

Zeer positief

Super thee en snelle levering

Aanrader!

Teabar is zeker een aanrader. Groot en gevarieerd assortiment. Snelle verzending! Enige aanrader zou zijn, om stevigere zakjes te gebruiken voor het verpakken van de thee. Bijvoorbeeld van die kartonnen zakjes, met een hersluitbare opening.

super service and snelle levering

Ik ben altijd blij met mijn bestellingen bij de Tea Bar. Het kleine zakje extra thee om te proeven voelt altijd als cadeau. En de thee is gewoon super lekker! Alles is keurig verpakt.

Teabar, garantie voor kwaliteit.

Als ik thee bestel bij de Teabar, is dat 1 of 2 dagen later in huis, altijd netjes verpakt en met een “proefje” erbij.

Altijd een heerlijk pakketje

Heb nu een paar keer voor mijzelf iets besteld bij Tea bar, maar geef het ook graag cadeau. Altijd een heerlijk ruim assortiment en ben dan ook blij dat ze pakketten hebben om uit te kiezen. Snelle en nette service/levering zorgt ervoor dat ik het vrienden en familie ook aanraad!

Snel geleverd, fijne producten

Erg fijn duidelijke site snelle levering beetje duur maar de thee is erg lekker

Goede service, snelle bezorging.

Groot assortiment

Goede producten en snelle levering.

Groot assortiment en heerlijke diverse theesoorten. Bestellingen worden goed verpakt en snel geleverd.

Snelle service en uiteraard prima thee

Thee wordt binnen 48 uur geleverd.

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn