Geweldig assortiment en kwaliteit met uitstekende service

Uitgebreid assortiment thee met duidelijke omschrijving van het product. Top kwaliteit met een uitstekende service van bevestiging bestelling tot bezorging!

Heerlijke thee en snel in huis

Donderdagavond besteld en zaterdagochtend al in huis. Hoe ze smaken weet ik nog niet, maar het ruikt weer heelijk.

Op aanraden van mijn dochter 1 keer thee bij ze besteld. Sindsdien koop ik geen andere thee meer. Mijn favoriet is cranberry fields forever.

Goede service en uitgebreid assortimrnt

Zeer positief

Super thee en snelle levering

Aanrader!

Teabar is zeker een aanrader. Groot en gevarieerd assortiment. Snelle verzending! Enige aanrader zou zijn, om stevigere zakjes te gebruiken voor het verpakken van de thee. Bijvoorbeeld van die kartonnen zakjes, met een hersluitbare opening.

super service and snelle levering

Ik ben altijd blij met mijn bestellingen bij de Tea Bar. Het kleine zakje extra thee om te proeven voelt altijd als cadeau. En de thee is gewoon super lekker! Alles is keurig verpakt.

Teabar, garantie voor kwaliteit.

Als ik thee bestel bij de Teabar, is dat 1 of 2 dagen later in huis, altijd netjes verpakt en met een “proefje” erbij.

Altijd een heerlijk pakketje

Heb nu een paar keer voor mijzelf iets besteld bij Tea bar, maar geef het ook graag cadeau. Altijd een heerlijk ruim assortiment en ben dan ook blij dat ze pakketten hebben om uit te kiezen. Snelle en nette service/levering zorgt ervoor dat ik het vrienden en familie ook aanraad!

Snel geleverd, fijne producten

Erg fijn duidelijke site snelle levering beetje duur maar de thee is erg lekker

Goede service, snelle bezorging.

Groot assortiment

Goede producten en snelle levering.

Groot assortiment en heerlijke diverse theesoorten. Bestellingen worden goed verpakt en snel geleverd.

Snelle service en uiteraard prima thee

Thee wordt binnen 48 uur geleverd.

Heerlijke thee en veel keuze

Snel, overzichtelijk, eenvoudig en vooral heerlijke thee!

Alles werkt snel en goed. Het enige dat ik jammer vind is dat op het pakje thee zelf niet meer staat welk effect de thee heeft. Soms zegt de naam het, maar soms ook niet! Verder heerlijke thee natuurlijk.

Wilde graag eens wat Chai proberen en heb een probeerpakket van David Rio besteld. Site is overzichtelijk en had het de volgende dag in huis

Lekkere thee

Goede producten! Vlekkeloze leveringen

Gewoon alles positief

Veel keus en goede kwaliteit thee, gratis proefzakje erg leuk.

Eerste keer bestelling geplaatst, andere dag al in huis. Goed verpakt, de thee is erg lekker en van goede kwaliteit. Ook het gratis bijgeleverde proefzakje weet ik zeer te waarderen.De uitleg betreft gebruik en de verschillende smaken is ook duidelijk. Ik ga hier zeker vaker een bestelling plaatsen.

Heerlijke thee, snel en goed geleverd

Prima levering en goede prijs!

Heerlijke thee en mooie producten voor een goede prijs. Ik ven tevreden. Ook de levering was snel.

Heerlijke thee en snelle service

Ruime keuze aan thee en gratis thuisbezorgd bedrag is te doen, zeker als je voor een lange tijd bestelt

Fantatische service, goede producten

Perfect!

Snel, correct, en een geweldig assortiment

Ik bestel gemiddeld eens per twee maanden diverse theeën, altijd snelle afhandeling en uitstekende service. De producten zijn goed ingepakt, de samples zijn altijd goed gekozen. Het assortiment is indrukwekkend en van goede kwaliteit.

Snelle goede service

Altijd heerlijke thee en een leuk inspiratie zakje met een nieuwe smaak. De bestelling wordt netjes afgehandeld en komt snel binnen!

Baarnsche Dijk 4

3741 LR Baarn