Heerlijke thee, snelle levering

Alles perfect

Heerlijke thee

Heerlijke thee maar daarnaast ook een fantastische service!

Fantastisch!

Jullie thee is geweldig! Super snelle levering, groot aanbod aan keuze! Ik blijf zeker bestellen!

GOEDE SERVICE!!!!

heerlijke website goed overzichtelijk en snelle reactie na een vraag!!!! En niet te vergeten heerlijke thee🙏😋

Very fast and smooth service!

We often order for our company! The price/quality is very good and we receive the tea in less than 24 h.

Geweldig bedrijf

Snel en altijd hoge kwaliteit. Goede en overzichtelijke website. Uitgebreid assortiment. Leuke aanbiedingen.

Excellent

De levering was top. Heb het product alleen cadeau gegeven, dus kan niet aangeven hoe het product zelf is.

Positief

Lekkere theetje en snelle verzending. Zou nog mooier zijn als de thee in papieren zwakker verstuurd wordt. Wel zo duurzaam. Ik bestel namelijk online omdat ik bij mij in de buurt geen losse thee kan scheppen. Thuis gaat het meteen de blikjes in... Erg leuk dat je er alrijd een smaakje bij krijgt om te proberen. Zo bestel je net iets sneller ook eens een ander theetje.

Top service!

Tijdige levering en netjes verpakt! Ook leuk dat er altijd een sample bij zit met nieuwe thee!

Heerlijke thee,

Het is een feestje om te hier thee te bestellen. Goede website en heerlijke thee smaken! Ik ben fan!

Goede en snelle service!

Lekkere thee, fijne accessoires ook en zeer snel in huis!

goede en snelle service

snelle verwerking van order

goed!

goede service correcte afhandeling en lekkere thee

Top, snel en makkelijk!

Twee soorten chai latte besteld; vlot geleverd. Ene soort is een stuk zoeter dan gehoopt, maar verwachting was niet per se gebaseerd op info van Tea Bar.

Veel keuze, simpel te bestellen, betrouwbare levering

Zie boven

Fantastisch!

Al vaak thee besteld hier, al vele smaken geprobeerd. Altijd tevreden over de levering en ook nog nooit een muffe of niet lekkere thee gehad. Mijn absolute favorieten zijn milky oolong en mon cherie. Ook de lady grey is erg lekker. Prijs kwaliteit verhouding is echt goed. Tuurlijk, het is wat duur, maar het is het echt waard. Heb ook wel eens andere thee webshops geprobeerd en de theetjes die daar vandaan kwamen vond ik toch vaak wat muf en niet zo lekker samengesteld.

Alleen positief

Goede assortiment thee

Top service en heerlijke thee 😊

Overzichtelijke website met een zeer ruime keus. De thee ziet er op de website al heerlijk uit en dat is in werkelijkheid ook zo. Snelle levering en als je het pakketje binnenkrijgt kommen de fantastische geuren je al tegemoet. De kwaliteit en versheid van de thee is ook perfect. De service als er een keer iets misgaat is ook top.

snelle service en compacte verpakking

tevreden met de service. Veel keuze.

super lekkere thee!

deze thee is echt verwennerij!!!! heerlijk en zoveel meer smaak als thee uit een zakje!

Super service

Super! Goed op tijd geleverd en een super service! En natuurlijk heerlijke thee!

Heel goed.

Snelle bezorging en netjes verpakt en een gratis sample.

Geweldige service.

Kwaliteit en snel !!!

Perfecte verslavende theeblends en goede klantenservice!

Zie titel 👍

Baarnsche Dijk 4