Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reacties blijkt regelmatig snelle levering en een soepel bestelproces. Enkele reviews melden een probleem met een product, maar de afhandeling was snel en klantvriendelijk. Over het algemeen wordt de service als betrouwbaar en efficiënt ervaren.
Zoals beloofd werd het product de volgende dag al geleverd.
26 December 2023
Bert
HAELEN
Ik wist precies waar ik aan toe was door de mailtjes die ik na de bestelling kreeg.
26 December 2023
Hennie
Oldenzaal
Gunstige prijs en snelle afhandeling van de bestelling.
21 December 2023
E
Veghel
Goede ervaring / Perfect geregeld Alles volgens afspraak
11 December 2023
Norbert
Voorshoven
Geweldig het was de juiste Battery , de complimenten .
2 December 2023
Han
Hellevoetsluis
Artikel werd verrassend snel thuisbezorgd. Van daar dat ik hier het cijfer 10 geef. Nog belangrijker, een medewerker nam met mij contact op voor informatie en levering van het door mij gevraagde artikel. NIET ALLEEN GOEDE SERVICE, ZEKER OOK ECHTE SERVICE VAN DEZE WINKEL
25 November 2023
Mijn ervaring is perfect als cijfer een 10
24 October 2023
Paul Wouters
Grave
Smartwares voor oud Alarm Elro HA68S nog verkrijgbaar voor een redelijke prijs. Levering duurde langer, schuld van PostNL..Keurig door Klantenservice toegelicht.
15 October 2023
Mario
Almere
De dag na bestellen was pakketje al binnen. Super te vertrouwen
11 October 2023
Ton
Nieuw vennep
Snel bezorgt na goed advies over de telefoon .
20 September 2023
Ruud
Oss
Zeer correcte, snelle en adequate afhandeling van mijn bestelling.
5 September 2023
Gert
Helmond
vlot te bestellen. Het bestelde was niet op voorraad. Dit is direct mede gedeeld dat het een dag later geleverd ging worden Ook de levering was vrij snel.
24 August 2023
Frans Smeets
BEESEL
Helaas was de censor van een type die niet communiceerde met mijn alarm systeem Na te hebben gebeld met seel q werd hij dezelfde dag nog geruild en zelfs langs gebracht het systeem werkt nu weer . Echte service top
7 August 2023
R
Almere
Prima webshop
31 July 2023
HH
Purmerend
Product in juiste maat verpakking geleverd en niet als zo vaak voorkomt in een oversized doos. Levering sneller dan aangegeven bij aanbod.
30 July 2023
Frits
Geleen
Vensterdetector past uitstekend
17 July 2023
Philippe
België
Ik kreeg meteen een nieuwe sensor stekker toen bleek dat degene stuk was.Alleen die we nu hebben werkt alleen bij ons in de keuken. En we hebben de stekker in de slaapkamer nodig.Waar dat aan ligt is voor ons een raadsel.
18 April 2023
corect behandeld
9 February 2023
H
Eindhoven
Het plaatje met nummers zit verkeerd om. Erg lastig met de code intoetsen
Beveelt niet aan
9 February 2023
Geertruida
KROMMENIE
Levering was correct
29 January 2023
Leo
Rijpwetering
Wij zullen morgen contact opnemen.
POSTnl geeft namelijk op het tracktracenummer aan dat het de 17e januari om 18.32 bezorgd is.
Helaas hebben wij geen invloed op hen en zijn afhankelijk, maar een onderzoek zullen wij zeker instellen om te achterhalen waar uw pakket bezorgd is.
** update **
Uiteindelijk tevreden klant gesproken ;) en review aangepast aan de service die we gewend zijn te geven ;)
Mvg
Ik heb alweer spijt dat ik hier aan meedoe. Ben verplicht om allerlei zaken in te vullen die ik niet wil invullen. Jammer.
28 January 2023
Stefan
Nomansplace
SeeIQ Winkel is een webshop van SeeIQ die onder andere beveiligingsmaterialen verkoopt voor de doe-het-zelver
Langestraat 62
1271rc Huizen