de artikelen werden snel geleverd ( netjes verpakt) geld retour ook snel geregeld

Een cadeau voor mezelf zo kreeg ik het pakket :-)

Ik ken voor de eerste keer besteld bij jullie en dat is zeker niet de laatste keer het zag er erg mooi en verzorgd uit. Een tevreden klant . Groet, Anja

Alles naar wens verlopen

Mooie kleding, geweldig personeel en heel goed advies.

Goede en snelle levering

Had gebeld voor andere maat te reserveren, werd correct en vriendelijk te woord gestaan. Ook nette verpakte levering..

Top webwinkel!

Grote collectie met mooie merken. Bestellingen worden altijd heel snel geleverd.

Mooie site met mooie merken. Verzending keurig verpakt en snelle verzending.

Ik heb een goeie ervaring met bestellen. Mooie site met mooie merken. Netjes en stevig verpakt en een snelle levering. Artikel past goed en mooie kwaliteit.

Snel, behulpzaam en goed. Mooie collectie.

Telefonisch informatie gehad over een rok. Dit was een eerlijk, informatief en prettig gesprek. Geweldige service. Hier ga ik zeker vaker iets bestellen.

prettig

Item netjes verpakt en verzonden, Top dat er een kortingskaart voor een volgende aankoop meegezonden wordt.

Mooie winkel; goede uitgebreide collectie; zeer aardig personeel; altijd n drankje

Zeer tevreden over jullie service!

Zeer tevreden over jullie service!

snelle levering. retour snel geregeld. Heel fijne ervaring

Snel mijn artikelen in huis. Makkelijk 1 artikel terugsturen en snel geld retour gekregen. Heel fijne ervaring!

Fijne winkel met mooie merken

Super snelle levering en leuke akties en cadeautjes !!

Topwinkel/webshop

Geweldig adres,

Prachtige mode en geweldige service

Deze winkel heeft prachtige kleding. Mijn ervaring is heel goed. Communicatie is uitermate correct en men komt na wat ze zeggen. Aanrader om hier kleding te kopen.

Positief

Positief

Snel en keurig verzorgd en bezorgd!!!

Snel en keurig bezorgd. Jammer dat er zo snel al geen maat kleiner meer leverbaar was

Snelle levering. Goed ingepakt.

Altijd fijn telefonisch advies bij online aankoop.

Goede communicatie en service

Goede levering mooie kleding

Goede levering en mooie kleding

Mooi verpakt, snelle levering.

Helaas 2x trui Luisa Cerano terug moeten sturen. Tweede keer geen rekening en geen retourformulier aanwezig. Jammer dat jullie verzendkosten vragen!

makkelijk snel goed

Toppie

Op tijd geleverd.

Steeds terugkerende klant

Prima zaak geweldige service en vertrouwen. Webshop zelfs op zaterdag bereikbaar!

Overzichtelijke website en snelle levering!

Mooie overzichtelijke website, leuke merken en snelle levering.

Dorsetplein 3

7622CH Borne