Zeer slechte levering

Heb mijn bestelling pas vanmiddag bij een PostNL adres op moeten halen Ben vorige week 2 dagen er thuis voor gebleven om het pakket te ontvangen, dit was helaas voor niks

In één woord: fantastisch!

Dit is mijn eerste ervaring met Leurink mode. Een broek bij hen gekocht die elders uitverkocht was. Snel verzonden, mooi ingepakt, supergave broek en ook een heel attent handgeschreven kaartje erbij! Aanrader!

Super aardig en deskundig personeel.

Heel vriendelijk tel. gesprek en bereidheid info te geven. Pakket kwam later dan verwacht, maar dat lag absoluut niet aan jullie service! Hartelijk dank ook voor de voucher, Met vriendelijke groet, Gerda Hulshof

Snel geleverd, keurig verpakt, lief kaartje erbij met kadootje

Altijd kwaliteit

Altijd kwaliteit en snel geleverd

Prettig en professioneel

Snelle levering, goed verpakt, correcte afwikkeling

Mooie collectie & snelle levering

Altijd alles tip top geregeld én ook nog leuke korting

Super en snel

Keurig verpakt, en snel

In de winkel slaag ik meestal goed

Via de webshop is momenteel een uitkomst, maar dan is het moeilijker te beoordelen hoe een kledingstuk valt en hoe de stof is. Binnenkort hoop ik weer gewoon te kunnen winkelen.

gewldig

snelle levering Toppie

Hele goede service.

Wordt netjes te woord gestaan aan de telefoon. Top

Erg goede service

Erg goede service en fijne site.

Uiteindelijk heel goed geholpen!

Helaas was de broek die ik besteld had veel groter uitgevallen dan maat 38 die het moest zijn. Het personeel heeft mij uiteindelijk heel netjes en vriendelijk te woord gestaan en mij geholpen. Dank en heel goed dat Leurink Mode nog even achter mij aan heeft gebeld!

Mooie collectie en snelle levering.

Meestal koop ik in de winkel ,nu bestel ik ook wel. Aardige mensen ,je wordt prettig geholpen..

Allert en adequaat

Het personeel is zeer meedenkend maar niet opdringerig

Beste online shop ervaring ooit!

Shop tot nu toe alleen maar online vanwege afstand NoordNederland Twente. Heel goed gevallen! Vlotte en accurate leveringen Personeel wat ik paar keer aan de telefoon had was uiterst behulpzaam en vriendelijk!

gewoon goed

Prima voor elkaar ook in deze zware tijden

Al meerdere malen hier wat besteld in Coronatijd. Goede winkel met mooie merken

Vlotte levering

Vlotte levering en netjes verpakt

Staan altijd voor mij klaar!

Mooie merken, snelle levering!! Altijd aardig aan de telefoon! Ik koop alles on-line, hoop vlug eens naar Borne te kunnen komen!

Sehr gut!

Perfekter und schneller Service. Tolle Auswahl.

Jullie zijn mijn favoriete webshop!

Zeer mooie collecties, goede service En vriendelijke dames aan de telefoon

Jammer dat de track & trace was weggevallen.

Prima verzorgd, maar jammer dat de track & trace was weggevallen en ik heb moeten bellen.

Dorsetplein 3

7622CH Borne