Super behandeld na foutje

Top was verkeerd gelabeld, super opgelost, pluimpje

Betrouwbaar en zorgvuldig

Prachtige collectie, perfecte services, echt familiebedrijf en online kleding heel zorgvuldig verpakt.

Uitstekend in alle opzichten!

Fijne webshop! Snelle en verzorgde levering. Telefonisch vriendelijk en veel service.

Cadeaubon besteld voor mijn zus, top geregeld

Zie tekst in 1 zin

Prachtige winkel en leuke verkoopsters

Het is de mooiste winkel van twente.

Topwinkel, klantvriendelijk en goede service.

Ik heb erg goede ervaringen met LeurinK. Ik ken ze alleen via de website en telefoon. Personeel is erg behulpzaam en klantvriendelijk. Het assortiment is breed.

Snelle levering, mooi verpakt en goede service!!

Prima aflevering!

Snel geleverd en mooi verpakt

Snel geleverd en mooi verpakt

Ergernis

Goed geholpen tot in detail

Voldoet aan alle verwachtingen

Levering als beloofd

Uitstekend in één woord

Super fijne winkel ervaring

Fijne sfeer fantastische verkoopster

Echt een hele goede service,en hele vriendelijke mensen aan de telefoon.Een echt aanrader

Uitstekend geholpen.vriendelijk personeel,top

Prima, wacht nog wel op retour/ruilen

Tot zo ver prima, tegenvaller is het betalen van verzendkosten bij retour of ruilen. Dat weerhoudt mij ervan om nogmaals te bestellen omdat de kans groot is dat maten geruild moeten worden bijvoorbeeld. Bij een bestelling van 700,- waarvan ik ca 400,- wil houden/andere maat vind ik dat extra tegenvallen. Bij de meeste online bestellingen ontvang je tegenwoordig een retouretiket.

Snelle en probleemloze levering!

Levering probleemloos en binnen 2-3 dagen. Mooi verpakt ook.

prima, in tegenstelling tot de vorige keer. Toen was het bestelde bloesje uitverkocht nadat ik de bestelling had geplaatst. Het geld heb ik wel netjes terug gekregen

Super service!!

Helaas woon ik niet in de buurt, dus ik koop alles altijd online. Maar als ik iets wil weten of twijfels ergens over heb, bel ik altijd even. En dan word ik echt geweldig goed geholpen!! Vriendelijk, behulpzaam en heel geduldig haha. Dank jullie wel! Ga zo door!

Snel en simpel

Top, super snel. Simpel

Waardeloze klantenservice

Een kostbare winterjas van woolrich gekocht. Echter deze blauwe jas heeft na een regenbui blauw afgegeven op mijn witte keukenstoel. Foto’s als bewijs naar Leurink gestuurd. Geven aan de klacht te erkennen, en dan... Oplossing van Leurink; u mag de jas terug sturen maar dat uw stoel beschadigd is daar kunnen wij niets aan doen?!?! De stoel moet u zelf maar even kijken wie deze kosten voor vervanging hiervan gaat betalen. Waardeloze service bij deze winkel!

Fantastische klantenservice, snelle bezorging en advies.

Een uiterst vriendelijk persoon van klantenservice gaf snel antwoord op mijn vraag over een artikel en stuurde zelfs nog persoonlijk gemaakte extra foto's van het item om te laten zien hoe de mouwen eruit zagen. Altijd snelle bezorging en fantastische service.

Vlotte afhandlingen

altijd vlotte leveringen en (telefonische) reacties

fijne ervaring

een fijne ervaring om onlijne je kleding te kopen geen problemen met retourzending of iets laten bestellen djw fijn koop plezier

Dorsetplein 3

7622CH Borne