3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

werkt goed en snel

graag ook grotere letters en de instel kosten MOETEN eraf slaan nergens op en alles met incl btw

Pluspunten

Zeer snelle levering. En goede kwaliteit. Top product.

Nvt.

Pluspunten

Service was snel en goedkoop

Toch een betere omschrijving van hoe de letters -zonder luchtbellen eronder- aan te kunnen brengen

Pluspunten

Snelle bezorging, goed kwaliteit product, duidelijk instructies om zelf sticker te ontwerpen

Pluspunten

zeer toegankelijke duidelijke site! Resultaat snel in huis met een hele duidelijke uitleg hoe ea te plakken (zowel in schrift als in beeld).

Pluspunten

Snelle levering compleet met uitleg en spatel.

Bij het opgeven van de tekstmateriaal onderscheid maken tussen de hoogte van de hoofdletter en de overige letters.

Pluspunten

makkelijke website, snelle levering, letters voldeden aan verwachtingen

ik wilde ook graag iets in kleinere plakletters maar dat ging niet.

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle servuce, prina conmunicatie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Niet echt klantvriendelijk. Bij telefonische vragen krijg je niet het idee dat ze je graag willen helpen maar meer als 'vervelend' ervaren.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Helaas kwam het bestelde veel te laat bij mij zodat ik het niet meer kon gebruiken. Gelukkig is dit door Cheapplakletters goed afgehandeld en heb ik het bedrag teruggestort gekregen.

Verzending met track en trace kan dit soort problemen misschien voorkomen.

Pluspunten

Punctueel en netjes

Pluspunten

Supersnelle levering Goede kwaliteit Duidelijke gebruiksaanwijzing

Pluspunten

Zeer snelle levering. Top.

Pluspunten

Snel en goed.

Pluspunten

Snelle levering, fijne instructies erbij. Hele goede kwaliteit en mooie letters.

Geen :)

Pluspunten

goed geleverd. goede prijs/kwaliteitverhouding

Pluspunten

ZEER TEVREDEN

Pluspunten

Ondanks dat wij de bestelling laat plaatsten kwam het de volgende dag toch binnen. Top!

Pluspunten

keurige website en afwerking verliep prima. Letters zitten inmiddels op mijn boot en dat verliep uitstekend

op site vermelden dat de handleiding wordt meegestuurd. nu had ik deze voor niets gedownload.

Pluspunten

Topkwaliteit stickers!! Heel makkelijk te plakken en instructies waren bijgeleverd. Binnenkort zal ik nog een aantal stickers bestellen. Ik ben er echt blij mee. ''Als je stickers nodig hebt, bestel het van hier''

Pluspunten

Snel, zorgvuldig, zonder fouten!

?? Geen

Pluspunten

prima dit en levering

geen

Pluspunten

goede website niet ingewikkeld, snelle levering

iets meer lettertypes

Pluspunten

prima, precies ontvangen wat we wilden hebben. en snelle levering.

Meesterstraat 18

2632 BC Nootdorp

Over Cheap Plakletters

Bent u op zoek naar hoogwaardige plakletters? Dan hoeft u niet verder te zoeken. CheapPlakletters biedt uitsluitend plakletters van uitstekende kwaliteit, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of het nu gaat om uw boot, auto, winkels of muren, wij leveren de perfecte oplossing. Bovendien bieden we een lange garantieperiode op onze letters en zorgen we ervoor dat bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog worden verzonden. Kies voor kwaliteit en gemak met CheapPlakletters. Plakletters kopen U vraagt zich toch nog af of deze plakletters ook op een boot geplakt kunnen worden? Ze moeten dan uiteraard wel bestand zijn tegen weer en wind. Wij verzekeren u dat dit geen enkel probleem is. Het geeft ook niets als de letters in aanraking komen met zoet of zout water. Daarnaast zijn onze producten op zowel ruwe als gladde oppervlakken te gebruiken. We hanteren scherpe tarieven. Het bevestigen van de plakletters is heel eenvoudig. Zeker wanneer u gebruikmaakt van onze handige instructiefilmpjes. Of u droog of nat plakt, is helemaal aan u. Droog plakken werkt het snelst, maar dan moet u er wel voor zorgen dat de letters echt in een keer goed zitten. Tevredenheidsgarantie Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden! Plakletters bestellen U wilt vandaag de plakletters kopen? Kijk op de site wat u nodig heeft, doe de producten in het winkelwandje en de rest spreekt voor zich. U gaat de letters nat plakken? Het grote voordeel is dat u net zolang kunt plakken en Bespaar geld! Eenvoudig zelf ontwerpen en aanbrengen. Onze website biedt een gebruiksvriendelijke ontwerp tool waarmee u in een handomdraai zelf plakletters kunt ontwerpen.