Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt en goed kwaliteit stickers

Pluspunten

Levering en bezorging heel correct. Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen moet de letters nog opplakken. Al direct na 1 bestelling een beoordeling vragen is wat te veel van het goede.

Beoordeling vragen later na de bestelling en beter nog, aan klanten die vaker bestellen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke instructies.

Pluspunten

Makkelijke site,veel keuze uitvoering letters. Goed ontvangen Makkelijke instructie om aan te brengen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering , redelijke prijs

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke instructies

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke site Makkelijke tools

Pluspunten

Snelle en makkelijke service

Pluspunten

Pluspunten

Bij elke bestelling een zeer snelle en correcte levering.

geen

Pluspunten

Mooi product, goede prijs en kwaliteit, prima levering

Pluspunten

Goed advies, supersnelle service, bied hulp als de klant een fout maakt

Als je goed bent is verbeteren bijna niet mogelijk meer

Pluspunten

Prima website met heel goede bestel tool! Goede terugkoppeling over status van de bestelling.

Pluspunten

Correcte verzending en bezorging.

Pluspunten

Kwalitatief goeie,degelijke én betrouwbaar snelle leverbare produkten. En voor een prijs,waarvoor ikzelf niet zou kúnnen doen !

Pluspunten

Heb ook even telefonisch kontakt gehad .Perfect geholpen .

Weet niet

Pluspunten

Zondag (!) bestelling geplaatst, maandag bevestiging order, dinsdag in huis! Exact zoals besteld, prima prijs, supersnelle levering, dik tevreden!

Vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Levering en letters volledig volgens afspraak.

Pluspunten

Dit was de tweede maal dat ik belettering heb bestelt bij Cheapletters, ze denken met je mee en geven advies. Het is mij prima bevallen

Pluspunten

duidelijk en goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het telefonisch onderhoud met Dhr. Leo Sebel was zeer positief ! Uitstekende medewerking en prima service ! Alles is naar alle tevredenheid voor mij en hopelijk U opgelost !

Niet van toepassing ! Er valt niets te verbeteren. Mijn cijfer c.q. oordeel voor U = 9,0

Meesterstraat 18

2632 BC Nootdorp

Over Cheap Plakletters

Bent u op zoek naar hoogwaardige plakletters? Dan hoeft u niet verder te zoeken. CheapPlakletters biedt uitsluitend plakletters van uitstekende kwaliteit, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of het nu gaat om uw boot, auto, winkels of muren, wij leveren de perfecte oplossing. Bovendien bieden we een lange garantieperiode op onze letters en zorgen we ervoor dat bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog worden verzonden. Kies voor kwaliteit en gemak met CheapPlakletters. Plakletters kopen U vraagt zich toch nog af of deze plakletters ook op een boot geplakt kunnen worden? Ze moeten dan uiteraard wel bestand zijn tegen weer en wind. Wij verzekeren u dat dit geen enkel probleem is. Het geeft ook niets als de letters in aanraking komen met zoet of zout water. Daarnaast zijn onze producten op zowel ruwe als gladde oppervlakken te gebruiken. We hanteren scherpe tarieven. Het bevestigen van de plakletters is heel eenvoudig. Zeker wanneer u gebruikmaakt van onze handige instructiefilmpjes. Of u droog of nat plakt, is helemaal aan u. Droog plakken werkt het snelst, maar dan moet u er wel voor zorgen dat de letters echt in een keer goed zitten. Tevredenheidsgarantie Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden! Plakletters bestellen U wilt vandaag de plakletters kopen? Kijk op de site wat u nodig heeft, doe de producten in het winkelwandje en de rest spreekt voor zich. U gaat de letters nat plakken? Het grote voordeel is dat u net zolang kunt plakken en Bespaar geld! Eenvoudig zelf ontwerpen en aanbrengen. Onze website biedt een gebruiksvriendelijke ontwerp tool waarmee u in een handomdraai zelf plakletters kunt ontwerpen.