uitstekend

Verpakking uitstekend. Handleiding duidelijk. Plakken geen probleem Verder ruime keuze van de letters.

Erg goed geregeld

Woendag besteld donderdag al in huis. erg snel geleverd netjes handleiding er bij goeie kwaliteit

Mooie kwaliteit en correcte levering !

Beide bestellingen waren van uitstekende kwaliteit !

goede snelle levering

Mooie stickers en super goede uitleg. Makkelijk op te plakken en hele snelle levering

Goede stikkers,en duidelijke uitleg erbij.

Makkelijk bestellen

Goed en snel

Goed en snel

Top service!

Toppie!

Top kwaliteit

Precies gemaakt zoals verwacht.

Perfect gemaakt in het juiste formaat. Helaas kreeg ik de bedrukking niet goed van de folie af, de letters bleven als het ware niet goed plakken op de ondergrond. Alles exact gedaan zoals omschreven.

Goede kwaliteit... maar niet echt goedkoop

Ik had heel snel een sticker nodig en dat is gelukt. Kwaliteit ook gewoon keurig maar goedkoop nee dat is alleen de naam. Website werkt prima en gemakkelijk overigens.

Mooie uitstraling

Zeer makkelijk droog aangebracht op de boot

een prima adres om snel een kwalitatief goed product te kopen

CP maakt haar eisen waar!

Ook deze bestelling verliep weer prima

Enige dat beter kan is de bewaartijd in de winkelmand. Verder was ook deze levering snel en correct. De mogelijkheden op de site om je keuze te bepalen zijn goed. Ook de voorbeelden van hetgeen je hebt gemaakt zijn fijn; zo weet je wat je krijgt.

goed en snel!

veel keuzemogelijkheid en snelle levering

Snel

Snel en correct

probleemloos

Dag later de tekst gekregen, met duidelijke uitleg. Mijn huis is door de naamgeving op ons hek nu zeker een ton meer waard geworden....

Sticker precies als besteld

Goede sticker en met gebruiksaanwijzing zeer eenvoudig aan te brengen.

Snel en heel goed !

Gemakkelijk te bestellen, veel keuze, Snelle levering, heel goede kwaliteit , gemakkelijk te verwerken en ook nog heel duurzaam! Echt uitstekend.

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Eenvoudig bestellen, snelle levering, goede kwaliteit

Makkelijke installatie. Erg blij mee

Bestelling voldeed aan verwachting.

Zie boven. Levering duurde 5 dagen.

mooi en snel

soepel bestellen en snel in huis helamaal zoals verwacht

Snel en accuraat

Snelle en betrouwbare leverancier

Keuze uit veel leuke ontwerpen

Letters blijven goed op de houten naamborden zitten. Ook buiten. Makkelijk aan te brengen.

Meesterstraat 18

2632 BC Nootdorp

Over Cheap Plakletters

Bent u op zoek naar hoogwaardige plakletters? Dan hoeft u niet verder te zoeken. CheapPlakletters biedt uitsluitend plakletters van uitstekende kwaliteit, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Of het nu gaat om uw boot, auto, winkels of muren, wij leveren de perfecte oplossing. Bovendien bieden we een lange garantieperiode op onze letters en zorgen we ervoor dat bestellingen die voor 13:00 uur worden geplaatst, dezelfde dag nog worden verzonden. Kies voor kwaliteit en gemak met CheapPlakletters. Plakletters kopen U vraagt zich toch nog af of deze plakletters ook op een boot geplakt kunnen worden? Ze moeten dan uiteraard wel bestand zijn tegen weer en wind. Wij verzekeren u dat dit geen enkel probleem is. Het geeft ook niets als de letters in aanraking komen met zoet of zout water. Daarnaast zijn onze producten op zowel ruwe als gladde oppervlakken te gebruiken. We hanteren scherpe tarieven. Het bevestigen van de plakletters is heel eenvoudig. Zeker wanneer u gebruikmaakt van onze handige instructiefilmpjes. Of u droog of nat plakt, is helemaal aan u. Droog plakken werkt het snelst, maar dan moet u er wel voor zorgen dat de letters echt in een keer goed zitten. Tevredenheidsgarantie Bij CheapPlakletters hechten we enorm veel waarde aan de mening van onze klanten. Lees wat voor positieve ervaringen onze klanten hebben op Kiyoh en Google reviews. Daarom zijn we er trots op dat we een 100% tevredenheidsgarantie kunnen bieden! Plakletters bestellen U wilt vandaag de plakletters kopen? Kijk op de site wat u nodig heeft, doe de producten in het winkelwandje en de rest spreekt voor zich. U gaat de letters nat plakken? Het grote voordeel is dat u net zolang kunt plakken en Bespaar geld! Eenvoudig zelf ontwerpen en aanbrengen. Onze website biedt een gebruiksvriendelijke ontwerp tool waarmee u in een handomdraai zelf plakletters kunt ontwerpen.